Fii la curent!

13 lucruri pe care doar Taurul le poate înţelege

in Horoscop by

Taurul are o carapace dura care il ajuta sa isi ascunda sentimentele si secretele.

Niciun om nu isi devaluie adevarata fata total si nu se lasa cunoscut pe de-a-ntregul, iar Taurul nu este o exceptie de la regula, scrie gandul.md.

Care sunt lucrurile pe care doar un Taur le poate intelege?

1. Atunci cand le ceri prietenilor un sfat, ei te vor intreba: “De ce? Tu stii deja ce sa faci. ” Da, stii ca detii cea mai buna solutie pentru problemele tale, dar nu concepi sa nu vorbesti cu prietenii tai despre asta.

2. Atunci cand esti gelos, nimeni nu se pricepe mai bine decat tine sa ascunda acest lucru.Vei actiona ca si cand nu s-a intamplat nimic si ca nimic nu te afecteaza, dar cand ajungi acasa vei sparge tot ce gasesti pe mese.

3. Oamenii cred ca esti foarte pesimist, dar, de fapt, esti doar realist. Nu vezi partea plina a paharului, pentru ca vezi cum whisky-ul se termina si in curand vei avea nevoie de mai mult.

4. Nu intelegi de ce oamenii accepta ceva care nu este perfect. Poti fi invitat la o petrecere, dar daca nu va fi incredibil, preferi sa nu pleci. In plus, poti ramane acasa si sa traiesti la maximum fiecare clipa din viata ta.

5. Aproape nimeni nu se poate ridica la asteptarile tale. Dar, atunci cand cineva iti spune ca nu poate face un lucru, nu il vei face sa se simta prost absolut deloc.

6. Oamenii nu inteleg cum poti fi atat de independent. Stii ca nu ai nevoie de nimeni, ceea ce este grozav, dar, de multe ori, acest lucru duce la formarea unei insule private in care nu poate intra oricine.

7. Oamenii te cred o stana de piatra, dar, de fapt, carapacea pe care o ai este pentru a-ti ascunde sentimentele si secretele.

Cand cineva te intalneste, esti ca o cetate emotionala. Pare ca nu simti nimic pentru nimeni si nimic nu iti sta in cale. Dar, sufletul tau este bland, numai ca nu dezvalui oricui aceasta latura a ta.

8. Daca cineva iti greseste, nu vei uita si ierta niciodata. Odata ce ai fost tradat, usa spre inima ta va fi inchisa cu 60 de lacate, iar tu si acea persoana o terminati pentru totdeauna. Vrei sa ierti si sa uiti, dar acele incuietori chiar isi fac treaba acum.

9. Nu iti imaginezi sa nu oferi un lucru unei persoane care are nevoie de el, chiar daca e tot ce ai. Tu esti primul care scoate bani din buzunar atunci cand iti cere cineva, desi in restul timpului vanezi reducerile.

10. Prietenii tai stiu ca atunci cand afli un secret, secret va ramane. Poate sa ti se ofere orice, dar atunci cand vine vorba de informatii care nu te privesc, nu vei fi niciodata barfitor.

11. Esti definitia persoanei care nu are timp pentru iubire. Ii poti gasi loc unui admirator sau partener in viata ta, insa acesta trebuie sa fie perfect si situatia sa fie convenabila pentru tine, altfel nu ai nevoie de vreo relatie.

12. Odata ce ti-ai pus ceva in minte, nu vei lasa pe nimeni si nimic sa te intoarca din drum, desi uneori ar trebui. Nu tii cont ca te doare genunchiul daca te-ai inscris la acel maraton anual la care participi mereu si o vei face si acum!

13. Daca cineva are nevoie de tine, vei alerga numai decat intr-acolo. Prietenul tau te suna noaptea pentru ca are nevoie de un umar pe care sa planga, vei porni imediat spre el!

Tags:

Latest from Horoscop

Go to Top