Fii la curent!

3 cupluri din zodiac care se despart până la finalul verii

in Horoscop by

Vara 2019 nu a fost unul dintre cele mai usoare anotimpuri pentru nativi si se pare ca nici finalul de sezon nu este unul prea imbucurator.

Desi au reusit sa aiba o vara plina de aventuri si clipe fericite, se pare ca finalul de anotimp le aduce celor 3 cupluri din zodiac multe surprize neplacute.

Aceste cupluri vor ajunge la finalul acestei luni la concluzia ca este mai bine sa mearga pe drumuri separat si sa puna capat unei legaturi care nu are niciun viitor. Unii isi vor asculte vocea inimii, pe cand altii vor asculta sfaturile prietenilor, dar si ale familiei, scrie divahair.com.

Esti curioasa care sunt cele 3 cupluri din zodiac care se vor desparti pana la finalul verii si care sunt motivele din spatele deciziilor acestora? Afla mai jos!

Gemeni si Balanta

Desi problemele din relatia voastra nu sunt tocmai o noutate, se pare ca acestea vor culmina la finalul acestei veri. Daca pana acum ati ascultat de parerile celor din jur si ati decis sa mai ramaneti impreuna, acum este momentul sa va ascultati vocea inimii. Aceasta relatie este terminata de mult timp si de aceea ar trebui sa fie incheiata oficial cat mai repede.

Rac si Sagetator

Ati reusit sa le demonstrati celor din jur ca, in ciuda diferentelor evidente care exista intre noi, puteti sa functionati ca un cuplu. Totusi, aceasta ambitie v-a costat scump si chiar v-a adus in ultima perioada in culmea disperarii. Aveti perspective si gusturi diferite. Racul prefera sa isi petreaca timpul liber mai mult in casa, in compania persoanei iubite, pe cand Sagetatorul prefera sa profite de acest timp pentru a explora locuri si pentru a cunoaste oameni noi. Diferentele va vor determina la finalul lunii august sa va despartiti, asa ca este mai bine sa nu va mai mintiti singuri.

Capricorn si Berbec

In cazul acestui cuplu, atractia fizica conteaza cel mai mult. Atunci cand aceasta nu mai exista, dispare si iubirea. Dupa o vara nebuna, va veti da seama ca aceasta relatie nu are niciun viitor. Va doriti lucruri diferite si acest lucru este evident atunci cand nu va aflati in dormitor. Aveti caractere puternice si mereu vor exista discutii in contradictoriu. Veti asculta de sfatul prietenilor si veti pune capat acestei legaturi toxice pentru totdeauna la finalul acestei veri.

Cuplurile din zodiac care se despart la finalul verii trebuie sa stie ca acesta este doar primul pas important pe care il vor face in perioada urmatoare. Desi vor suferi la inceput, aceasta despartire le va fi extrem de benefica pe termen lung.

Loading...

Latest from Horoscop

Go to Top