Fii la curent!

3 zodii cu suflet pătat. Au făcut numai păcate

in Horoscop by

De multe ori se intampla sa gresim si sa nu putem repara faptele comise. A gresi este omeneste, insa aceste zodii au pacate grele, care nu pot fi trecute cu vederea.

Tradeaza, mint si manipuleza cu usurinta, iar oricine pica in plasa lor va avea de suferit. Nu incerca sa le salvezi de pe drumul pierzaniei, deoarece te vei rataci alaturi de ei, scrie divahair.ro

Iata care sunt nativii din zodiac cu sufletul patat.

Leii isi vand sufletul pentru faima

Extrem de egocentrice, aceste native te-ar vinde pentru un strop de faima. Oricat de mult ai incerca sa le oferi dragoste, prioritatile lor vor fi altele. Nu se tem sa faca anumite compromisuri pentru a ajunge unde si-au propus, asa ca daca acum le vezi pe culmile gloriei, este posibil ca ele sa ascunda un trecut intunecat. Ai putea avea in preajma ta astfel de persoane doar daca accepti sa traiesti in umbra lor si sa inchizi mereu ochii. Daca vei incerca sa le schimbi, tu vei fi cel ranit, deoarece ele stiu foarte bine ce isi doresc. Trebuie sa ai o tarie de fier pentru ca ele sa vada in tine un partener, nu un mijloc de a ajunge in lumina reflectoarelor.

Scorpionii traiesc pentru razbunare

Acest nativ este plin de venin. Tese intrigi si este un maestru al razbunarii. Femeia Scorpion nu are scrupule si calca pe cadavre pentru a obtine ceea ce isi doreste. Intoarce fiecare esec in favoarea ei si nu se va lasa pana nu isi va atinge scopul. In spatele privirilor seducatoare se ascund planuri complicate si, daca nu ai grija, vei fi o victima sigura. Totusi, daca reusesti sa ajungi la inima ei, ai putea descoperi o iubita devotata si grijulie. Depinde de tine ce riscuri vrei sa-ti asumi, dar daca nu vrei sa mergi pana la capat, mai bine ai sta departe de ea.

Pestii sunt confuzi si nu stiu ce vor

In sufletul ei, nativa Pesti cauta iubirea absoluta. Doar ca felul ei nehotarat si delasator o face sa caute in prea multe parti, ajungand astfel la minciuni si tradari. Desi aparent are intentii nobile, s-ar putea sa vezi ca nu esti singurul din viata ei. Daca vor aparea probleme in relatie, nu te astepta sa le rezolve. Va incerca sa umple golurile in alta parte, asa ca fii pregatit pentru ce este mai rau. Nu te astepta sa renunte ea la relatie sau sa ia vreo decizie majora in general. Incapacitatea de a lua decizii ii va crea doar probleme si va ajunge sa minta si sa manipuleze, pentru ca lucrurile sa iasa in favoarea ei. Daca vrei in preajma ta persoane care stiu ce vor si isi asuma responsabilitati, stai departe de aceste native.

Tags:

Latest from Horoscop

Go to Top