Stay tuned

4 tehnici de a anula energia blestemelor

in spirituality by

Blestemele sau farmecele sunt rodul acțiunii unor persoane care doresc răul altora, familiei, unui loc, obiect etc.

Mulți sunt cei care gândesc că ghinionul este un act supranatural ce rezultă dintr-o rugăciune sau magie făcute de diverși practicanți de ritualuri demonice.

Majoritatea culturilor cred că blestemele sunt sugestii negative și conduc spre traume psihice, nebunie, pierderea memoriei, boli incurabile.

Există într-adevăr câteva tehnici dacă ai auzit pe cineva că vă blestemă:

1.Să nu credeți în puterea blestemelor

Clarvazătorii cu capacități de medium au convingerea că blestemele sunt transferul telepatic al energiei negative care profită de fricile interioare. Ignorați-le! Amintiți-vă de celebrele vorbe ale Primei Doamne a Americii, Eleanor Roosevelt: “Nimeni nu poate să facă din cineva o victimă fără consimțământul său”.

2.Rugăciunile

Sunt singurele arme eficace care vă pot pune la adăpost de ghinion/blesteme/farmece. În loc să-i cereți Domnului să-l pedepsească pe cel care v-a blestemat, mai bine rugați-l să vă protejeze.

3.Renunțați la a blestema

Dacă vă întrebați cum să eliminați un blestem sau să anulați o vrăjitorie, să știți că în cultura Feng Shui se spune că oamenii care blestemă pe alții sunt mai sensibili la blesteme.
De aceea, trebuie să scăpați de energia negativă, construind o barieră în jurul ei și nu veți mai fi sensibili la blestemele îndreptate spre voi înșivă.

4.Baia de picioare cu apă sărată

Sarea poate fi un remediu foarte bun pentru a scăpa de ghinion. Baia de picioare este destul de simplu de făcut. Aceasta implică introducerea a 3 linguri de sare de mare nerafinată în 10 litri de apă de la robinet.

Apoi, căutați un loc liniștit și așezați ambele picioare în vasul cu apă sărată. Asigurați-vă că vă așezați confortabil și că picioarele nu se ating (5-10 cm între ele).

Rămâneți în acest fel 10-15 minute, repetând un nume divin în conformitate cu credința fiecăruia (în numele lui Iisus, de exemplu).

Este foarte important să continuați să repetați acest nume la 5 minute, cerând ca toate vrăjile să fie rupte.

După care ridicați picioarele din apă și turnați această apă în toaletă sau aruncați-o. Apoi clătiți vasul și păstrați-l, pentru a relua tehnica din când în când.

Un articol de Ileana Mlădinoiu

Latest from spirituality

Go to Top