Fii la curent!

4 zodii care vor avea parte de cele mai frumoase povești de dragoste în luna septembrie

in Horoscop by

Cu toate ca Venus, planeta iubirii, a intrat in Fecioara inca din data de 10 iulie, nu toate zodiile sunt la fel de binecuvantate cand vine vorba de acest domeniu.

Daca august nu a fost generos cu tine din punct de vedere emotional, afla daca te numeri printre una din cele 4 zodii care vor incepe cele mai frumoase povesti de dragoste in luna septembrie, scrie divahair.com.

Capricorn

Capricornii singuri vor avea parte de o surpriza in viata am0roasa, inca de la inceputul lui septembrie. Venus, planeta iubirii, se indura de ei si le aduce in viata lor, dupa ani lungi de asteptare, persoana visurilor. Nu le va veni sa creada ca li se intampla asta chiar lor! Pregatiti-va pentru cele mai fierbinti nopti de septembrie pe care le-ati avut!

Gemeni

Ati tot facut cuceriri din iunie pana acum, dar niciuna nu s-a transformat in ceva stabil, frumos, de durata. Eh, totul se schimba incepand cu luna septembrie, din fericire. Gemenii sunt considerati una dintre cele mai usuratice zodii deoarece se plictisesc destul de repede in relatii si, pe deasupra, au tendinta sa isi insele partenerul destul de des. Cu toate astea, dragostea adevarata da navala peste ei in septembrie! Si atunci sa te tii! Vor afla ce inseamna, cu adevarat, o relatie adevarata.

Fecioara

Daca tot Venus se afla in semnul ei, Fecioara nu putea lipsi din lista zodiilor care traiesc o poveste de dragoste ca in basme in luna lui Gustar! Artificii, fluturi in stomac si tot tacamul de sentimente inaltatoare! Astrele spun ca oamenii nascuti sub semnul Fecioarei sunt cel mai binecuvantati din punct de vedere am0ros incepand cu 2 septembrie. Tineti minte, Fecioarelor: vibratiile bune atrag oameni buni, asa ca fiti optimisti, zambitori si veseli asa cum va stie lumea. Si, astfel, dragostea de care aveati atata nevoie va poposi in viata voastra, in sfarsit.

Scorpion

Totul devine mai bun si mai frumos in viata ta, de la finele lui august! Insa luna septembrie e cea care iti aduce cel mai frumos cadou: un om care sa te iubeasca si pe care sa il iubesti, cu toata fiinta. Nu degeaba ai asteptat atata timp sa vina dragostea adevarata! O sa iti dai seama cand il intalnesti ca EL este tot ce ai visat si pe deasupra. Septembrie este pentru tine un vis frumos din care ai vrea sa nu te mai trezesti vreodata!

Latest from Horoscop

Go to Top