Stay tuned

5 zodii care nu tolerează infidelitatea

in Horoscop by

Orice relatie are urcusurile si coborasurile ei, din cauza certurilor sau perioadelor in care pur si simplu nu va mai intelegeti – pana la urma, daca drumul spre relatia perfecta nu ar fi presarat cu obstacole, ar mai fi oare real?

5 zodii care nu tolereaza infidelitatea

Dar, uneori lucrurile se agraveaza iar tu te trezesti ca trebuie sa iei o decizie deosebit de importanta – iti ierti partenerul pentru ca a calcat stramb sau termini de scris capitolul relatiei voastre, scrie elle.ro.

O hotarare importanta ca aceasta depinde de numerosi factori externi, insa si semnul tau zodiacal poate indica daca esti tipul de persoana ce poate trece peste infidelitate. Adesea, acest tip de decizii se rezuma la personalitatea ta si perspectivele pe care le ai asupra relatiilor.

Cu toate acestea, persoanele care sunt nascute sub zodia Sagetatorului sunt ganditori si au abilitatea de a vedea imaginea completa a unei situatii – nu doar un anumit aspect. Asadar, acestia au puterea de a valorifica o relatie, dincolo de micile incidente caracterizate de infidelitate. Iertarea si toleranta sunt mai mult ca sigur doua lucruri ce definesc zodia Sagetator, dar pentru alte semne astrologice este dificil – sau chiar imposibil – sa investeasca sentimente, timp si rabdare intr-o relatie in care au fost inselate. Asadar, iata o lista cu semnele zodiacale care nu se regasesc intr-o legatura am0roasa patata de infidelitate.

1. Berbec

Deseori definit de neincrederea si suspiciunile ce ii acapareaza deseori mintea, Berbecul incepe orice tip de relatie sociala cu o doza de neincredere – iar atunci cand actul de infidelitate are loc, acestei zodii ii este greu sa treaca peste, intrucat se gandeste obsesiv la tradarea partenerului.

Daca esti Berbec, s-ar putea sa te lasi condusa de sentimente si sa-i marturisesti partenerului ca o sa treci peste greseala lui – dar, in realitatea, mintii si gandurilor tale o sa le fie dificil sa-l ierte. Cu toate ca nu vei tine ranchiuna, supararea si resentimentele s-ar putea sa zaboveasca un timp indelungat in subconstientul tau. Retine ca nu esti niciodata obligata sa ierti un partener pentru infidelitate – ceea ce este vital in acest caz este sa fii sincera cu propria persoana.

2. Gemeni

Unele persoane sunt multumite de faptul ca in relatia lor exista momente in care fiecare partener are propria lui activitate separata – insa, zodia Gemeni reprezinta chiar opusul acestei descrieri, intrucat isi doreste un angajament deplin din partea partenerului. Motivul? Acest semn astrologic nu vrea sa piarda timp pretios cu persoane care nu pot fi dedicate.

Deci, daca aflati ca partenerul vostru a fost infidel (si sunteti zodia Gemeni), cel mai probabil nu o sa fiti dispusi sa treceti cu vederea incidentul. In cazul infidelitatii, Gemenii se vor baza pe ratiune pentru a lua o decizie.

3. Fecioara

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt nespus de prietenoase si atente cu persoanele din jur – ceea ce le poate face sa creada ca pot trece peste orice problema care le iese in cale. In schimb, Fecioara se simte neputincioasa si fara speranta atunci cand partenerul calca stramb.

Deseori, atunci cand zodia Fecioara afla ca a fost inselata, aceasta incepe instantaneu sa se autocritice, intrebandu-se cum de nu a realizat mai devreme sau ce ar fi putut face sa previna acest incident nefericit. Persoanele nascute sub acest semn astrologic incep un proces de gandire, in urma caruia nu numai ca acestea nu se pot ierta pe sine, ci nici pe iubit.

In timp ce poate fi tentant sa-ti critici neatentia, asigura-te ca iti oferi si tie o parte din iubirea si grija pe care le proiectezi asupra persoanelor din jur.

4. Scorpion

Nu numai ca nativul Scorpion nu-si va ierta niciodata partenerul care a calcat stramb, ci nici nu va uita durerea provocata de aceasta tradare. Unii oameni au personalitati flexibile si tolerante, intrucat nu pot purta pica sau nu pot sta suparati o perioada indelungata de timp. Cu toate acestea, Scorpionul are tendinta de a hrani resentimentele, astfel incat acestea persista.

Daca iei decizia de a continua relatia cu partenerul dupa ce aceasta te-a inselat, asigura-te ca o faci cu inima impacata, deoarece tendinta tipica este sa cauti r4zbunare ca sa iti pedepsesti partenerul. In timp ce acest lucru ar putea sa iti ofere sentimente placute, r4zbunarea nu o sa inlature durerea pe care o simtiti.

5. Varsator

S-ar putea presupune ca un semn astrologic care nu poate ierta un partener infidel este, de asemenea, unul care leaga atasamente romantice rapid si usor – dar probabil acesta nu este cazul Varsatorului.

Zodia Varsator este caracterizata de problemele intampinate in crearea sau pastrarea conexiunilor intime cu persoanele din jur. Odata ce decizi sa formezi o legatura am0roasa ce necesita angajament si atentie constanta, apar sentimente de iubire profu-nda. De aceea, infidelitatea ar putea sa te raneasca profu-nd.

Cu toate acestea, niciodata nu trebuie sa te simti obligata sa ierti un partener dupa ce te-a inselat, indiferent de semnul tau astrologic. Doar asigura-te ca decizia luata este ceea ce te face fericita si ceea ce vrei cu adevarat.

Latest from Horoscop

Go to Top