Stay tuned

5 zodii înșeală la începutul toamnei. Strică relații de ani întregi

in Horoscop by

Majoritatea oamenilor spun ca nu este in regula sa-ti inseli partenerul sau partenera, dar, pentru unele zodii, aceasta nu este o regula.

Acesti nativi sunt mai deschisi catre flirturi si aventuri si nu se considera prea vinovati daca isi insala partenerii, scrie divahair.com.

Fie ca nu sunt satisfacute complet de relatia prezenta, fie ca vor mai multe experiente, aceste zodii cad mult mai usor prada tentatiei, chiar si atunci cand stiu ca si-ar putea distruge legaturi de durata.

Iata care sunt semnele zodiacale care isi vor insela partenerii la inceputul toamnei, chiar si cu riscul de a se desparti de acestia.

Berbecul insala din curiozitate

Nativul Berbec nu intra intr-o relatie cu gandul de a-si insela partenerul. Poate fi chiar extrem de devotat si de statornic, dar are o fire foarte curioasa si isi doreste mai multe experiente. Toamna aceasta, unii Berbeci se vor avanta intr-o poveste paralela de dragoste, poate fiindca relatia actuala nu le ofera tot ceea ce isi doresc ori vor, pur si simplu, sa traiasca mai intens. Cert este ca Berbecii isi vor asuma riscul unei despartiri, pentru o noapte de pasiune cu alta persoana.

Gemenii insala de plictiseala

In general, Gemenii au o natura dubla si le este dificil sa-si ia un angajament total fata de o alta persoana. Unii nativi ai zodiei insala frecvent si se despart de mai multe ori pe parcursul vietii. Iar toamna aceasta va fi o dovada clara a naturii lor schimbatoare. Plictisiti de rutina unor zile mohorate, Gemenii au toate sansele sa se dedea unor placeri vinovate. Atunci cand incepi o relatie cu o persoana din zodia Gemenilor, trebuie sa stii ca iti asumi sa te tradeze la un moment dat. Nu neaparat fiindca planuieste asta, dar nu se poate abtine. Toamna aceasta, unii parteneri nu vor mai suporta faptul ca au fost inselati (din nou), iar Gemenii s-ar putea sa suporte consecintele si sa renunte la o relatie care dura de multa vreme.

Fecioarele insala fiindca se simt indreptatite

Fecioarele tind sa insele cand simt ca partenerul le-a gresit cu ceva sau cand relatia actuala nu le satisface pe deplin. Principiul lor este ca poti face tot ce doresti, dar numai sa ai un motiv suficient de bun. Daca o Fecioara isi pune in gand sa insele, nimic nu o poate opri. Nu este genul de persoana care sa umble cu jumatati de masura. Iar daca partenerul nu i se dedica in totalitate, Fecioara va considera ca trebuie sa-si caute multumirea in alta parte. Atunci cand insala, o Fecioara se va justifica incercand sa invinuiasca pe toata lumea, in afara de sine. Este vina ta ca te insala, pentru ca nu o faci fericita. Fecioara gaseste mereu scuze, dar toamna aceasta s-ar putea sa nu-i mai mearga si sa fie parasita de partenerul satul de justificarile ei.

Balanta insala din r4zbunare

Atunci cand ai o relatie cu o Balanta, trebuie sa stii ca este totul sau nimic. Balantele sunt foarte implicate si serioase in legaturile lor, dar asteapta ca partenerii sa fie la fel de fideli si sa li se daruiasca complet. Daca ai gresit candva unei Balante, trebuie sa stii ca nu uita si nu iarta. Asteapta doar momentul potrivit ca sa se r4zbune. Atunci cand insala, Balantele au in minte faptul ca partenerii nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor lor. Chiar si un flirt sau o privire dupa o alta persoana le face pe Balante sa se simta inselate. Iar cand au senzatia ca nu ai raspuns cum trebuie nevoilor lor emotionale, Balantele sunt gata sa tradeze, indiferent de consecinte.

Sagetatorii insala ca sa se simta liberi

Sagetatorului nu-i place sa se simta legat de o singura persoana, asa ca tradarea vine natural la aceasta zodie. De multe ori nici macar nu considera ca insala, ci doar ca isi exercita libertatea si isi pastreaza cat mai multe optiuni deschise. Justificarea principala a Sagetatorului este ca traim numai o data si trebuie sa avem parte de tot ce este mai bun. Iti poate explica faptul ca te-a inselat pentru ca se simtea inchis in relatie sau pentru ca nu este suficient de bun pentru tine, dar, in realitate, nu se simte niciodata vinovat cand insala.

Tags:

Latest from Horoscop

Go to Top