Fii la curent!

A cumpărat un inel pe nimic, de la un târg de vechituri și întreaga viață i s-a schimbat! Ți se poate întâmpla și ție

in Știri by

Viata bate filmul si nu de putine ori! Si oricare dintre noi poate ajunge protagonistul unei povesti de viata atat de frumoasa incat cu greu iti vine sa crezi ca poate fi si adevarata.

I s-a intamplat unei femei din Marea Britanie, Debra Goddard, care a cumparat din piata de vechituri un inel pentru care a platit doar 10 lire sterline. Avea o piatra ce parea sticla, asa ca s-a plictisit repede de el, scrie libertateapentrufemei.ro.

A uitat cu totul de el in scurta vreme, punandu-l intr-o cutie cu gablonturi.

Cand, 33 de ani mai tarziu, mama sa avea nevoie de tratament, pe care nu isi permitea sa-sl plateasca, a cautat prin lucruri, incercand sa gaseasca cate ceva care ar fi meritat sa fie vandut. A dat de inel si, deloc convinsa, a mers la un bijutier, ca sa-l evalueze.

S-a dovedit a fi un diamant de peste 26 de carate! Bijuteria a ajuns sa fie evaluata chiar de catre expertii celebrei case de licitatii Sotheby. Femeia a crezut ca viseaza cand i s-a spus cat valoreaza: aproape un milion de dolari. Mai exact, 965.589 dolari!

Dar cine este Debra Goddard? O femeie care, intamplator sau nu, a avut grija, de-a lungul vietii, de 20 de copii ramasi fara parinti si care toata viata a facut voluntariat pentru organizatii non-profit.

Coincidenta sau nu, femeia a scris in trecut si o carte despre comori. Nu avea de unde sa stie ca avea chiar ea o comoara in casa.

Loading...
Tags:

Latest from Știri

Go to Top