Fii la curent!

ajutoare incalzire

Ajutoare pentru încălzire! Au început înscrierile pentru subvențiile 2018-2019. Află câți bani vei primi

in Știri by

Începând cu 15 octombrie românii pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţelor, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară. Pot solicita un ajutor bănesc din partea statului, numit ajutor pentru încălzirea locuinței, persoanele singure sau familiile care nu pot acoperi cheltuielile legate de încălzirea locuinţei în sezonul rece 2018 -2019. Ajutorul se acordă pentru perioada cuprinsă între lunile noiembrie și martie din anul următor.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică şi combustibili solizi sau petrolieri se acordă pe bază de cerere însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia.

AJUTOARE PENTRU ÎNCĂLZIREA LOCUINŢEI SEZONUL RECE 2018-2019 ÎN SECTORUL 1

Cererile/declarațiile pe propria răspundere privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței pentru locuitorii din Sectorul 1 se depun la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1, începând cu data de 15 octombrie 2018 la sediul din Bld. Mareşal Averescu nr. 17, Sector 1, Bucureşti, corp E, parter, cam.1 și 2.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei SECTOR 6

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, a anunţat că locuitorii din Sectorul 6 pot depune cererile în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece 2018-2019, începând cu data de 15 octombrie 2018. Cererea şi declaraţia pe propria răspundere, precum şi celelalte acte doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile realizate se înregistrează la Serviciul Ajutor Social, cu sediul din Str. Floare Roşie nr. 7A, Cartier Militari.

AJUTOARE PENTRU ÎNCĂLZIREA LOCUINȚEI SEZONUL RECE 2018-2019 la CLUJ

Clujenii pot depune cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei începînd cu 15 octombrie 2018. Ajutorul de încalzire se acordă persoanelor cu domiciliul sau reședința valabilă în Cluj-Napoca în perioada sezonului rece (noiembrie 2018 – martie 2019), pe baza cererii şi declaraţiei pe propria răspundere, însoțită de actele necesare.

Pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie termică, energie electrică sau combustibili solizi, persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, dacă veniturile cumulate ale persoanei, familiei sau persoanelor care se gospodăresc împreună la aceaşi adresă, se situează sub:

– 1082 lei pentru persoanele singure, beneficiare de încălzire de la RAT;

– 786 lei/pers. familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, beneficiare de încălzire de la RAT ;

– 615 lei/pers. pentru persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună și folosesc pentru încălzirea locuinței gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi;

La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie şi, după caz, al persoanei singure, se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii.

Ajutor pentru încălzirea locuinţei în Craiova

Primăria Municipiului Craiova a anunţă că, începând cu data de 15.10.2018 se va derula activitatea de distribuire a cererilor de acordare a ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică, energie termică, gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, pentru sezonul rece noiembrie 2018 – martie 2019.

Înregistrarea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei se va face la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova, Serviciului Evidenţă şi Plată Beneficii de Asistenţă Socială, din str. Mitropolit Firmilian nr. 14, începând cu data de 15.10.2018 şi până la 20.11.2018 pentru luna noiembrie a.c. şi până pe data de 20 a fiecărei luni pentru perioada rămasă a sezonului rece, de luni până joi între orele 8,00 – 13,00 şi vineri între orele 8,00 – 10,00.

Ajutoare pentru încălzire în Piatra-Neamţ

Primăria Municipiului Piatra-Neamț informează că, începând cu data de 15 octombrie 2018, persoanele interesate pot depune cererile-tip şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei pe perioada sezonului rece noiembrie 2018-martie 2019. Depunerea actelor necesare pentru acordarea ajutorului de încălzire se face la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială, de luni până joi, între orele 8.00-16.00 şi vineri între orele 8.00-14.00.

Termenul limită de depunere a cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei aferent lunii noiembrie 2018, este până la 20.11.2018.

După această dată se vor înregistra cereri, dar consumatorii vor primi acest ajutor astfel:

a) începând cu luna depunerii cererii pentru cei care au depus documentele până la data de 20 ale lunii respective;
b) începând cu luna următoare pentru cei care au depus documentele după data de 20 ale lunii respective;
Direcţia de Asistenţă Socială oferă informaţii suplimentare la sediul din str. Stefan cel Mare, Nr.5, sau la numerele de telefon 0233622968/0233232040.

Ajutoare pentru încălzirea locuinţei în Panciu

Luni, 15 octombrie 2018, la Panciu, încep înscrierile pentru acordarea ajutorului de încălzire aferent iernii 2018-2019. Persoanele care beneficiază de această subvenție trebuie să depună dosarul cu documentele justificative la comisia de specialitate care își va desfășura activitatea la Casa de Cultură Mihai Eminescu, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-12.00.

Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă pe baza unei cereri, precum și a unei declarații pe propria răspundere, formulate de către titular. Cererea va cuprinde toate informațiile referitoare la membrii familiei, toate veniturile obținute și bunurile deținute în comun.

Sursa: romaniatv.net

Latest from Știri

Go to Top