Fii la curent!

Alege camera care-ți place… Alegerea ta va spune multe despre personalitatea ta!

in Sfaturi by

Fiecare alegere ne este influentata de anumiti factori interiori, care ascund lucruri despre noi si viata noastra.

Psihologii au ales imaginile au cateva trasaturi care definesc caracterul unei persoane, scrie revistasufletului.net.

Alege o imagine de mai jos si afla ce spune despre tine:

Camera 1:

Alegerea ta arata ca esti asemenea unui marinar care a trecut prin multe furtuni. Ai trecut cu bine prin multe si asta te-a facut foarte puternic. Asemenea fiintelor marine te-ai adaptat fiecarui val. Esti o persoana sensibila care viseaza la protectia celorlalti. Ai tendinta sa absorbi energiile negative ale altor persoane, asa ca ai grija pe langa cine stai. Cei din jur te privesc ca pe un om bun la care pot apela oricand au o problema insa sfatul nostru este sa te feresti de oamenii lingusitori, pentru ca in spatele laudelor se afla o invidie! Lasa sensibilitatea sa aleaga oamenii langa care ar trebui sa iti petreci viata.

Camera 2:

Alegerea ta arata ca esti o persoana altruista care da mai mult decat primeste. O persoana care pune nevoile altora pe primul lor. Ai grija sa limitezi aceste gesturi, e ok sa spui nu din cand in cand. Echilibreaza-ti viata, concentreaza-te si pe nevoile tale. Cauti armonia in viata ta si iti place sa organizezi totul. Nu trebuie sa exagerezi, cateodata mai trebuie sa lassi lucrurile sa curga fara sa le planifici. Viata inseamna hazard. Poate ca ar trebui sa te mai gandesti si la tine, sa iti rezervi timp pentru micile rasfaturi!

Camera 3:

Alegerea ta arata ca ai ceva in viata ta la care iti este greu sa renunti. E greu sa faci o schimbare, dar inauntrul tau stii ca a venit timpul pentru ea. A venit vremea sa fii mai responsabil. Nu lasa pe altii sa faca alegeri pentru tine. Trebuie sa ierti, sa te scuturi de frustrari si sa profiti de potentialul tau. Ai incredere in tine, chiar daca cei din jur nu te incurajeaza, tu sa stii ca esti o persoana care merita tot ce este mai bun!

Camera 4:

Alegerea ta arata ca desi iti este greu si treci prin multe probleme, esti o persoana puternica care poate si vrea sa lupte cu viata! Tipul tau de personalitate este unul special, de asta va trebui sa iti alegi cu grija oamenii din viata ta, pentru ca multi vor doar sa profite de bunatatea ta! Nu te lasa dusa de ceea ce auzi de la ei, si mai bine asculta-ti constiinta! Timpul te va ajuta sa iti indeplinesti toate visele! Esti o persoana speciala, cei din jur sunt binecuvantati ca te-au intalnit!

Camera 5:

Alegerea ta este una bazata pe instinct, iti place ca totul sa fie ordonat, nu suporti sa fii mintita sau inselata. Urasti oamenii nesimtiti si dezordonati care nu au grija de viata lor. Ti-ar place sa poti schimba gandirea proasta a celor din jur insa stii ca acest lucru nu e posibil si atunci eviti astfel de persoane!

Camera 6:

Alegerea ta arata ca viata ta nu este tocmai roz, grijile te chinuie zi de zi, ai vrea sa poti sa ii ajuti pe toti, insa sunt momente cand nu ai nici pentru tine. Esti o luptatoare, si te-ai zbatut in viata asta pentru a face fericite persoanele dragi din viata ta. Te superi ca nu iti este apreciata munca, si nu ai destul timp sa petreci cu familia!

Latest from Sfaturi

Go to Top