Fii la curent!

Atenție ce lucruri țineți în casă, pentru că vă pot aduce doar pagubă

in Sfaturi by

Potrivit specialiștilor, există anumite lucruri care trebuie aruncate din locuința dumneavoastră, pentru că atrag doar pagubă.

Iată care sunt acestea.

Aruncați cadourile care nu v-au plăcut!

Ați primit în ultima perioadă cadouri care însă nu v-au fost deloc pe plac? Aruncați aceste obiecte, spun specialiștii, pentru că riscați să vă aducă mult ghinion în casă și în viață.

De asemenea, nu țineți în casă obiecte care înfățișează pești, deoarece se spune că acestea atrag blestemele de partea voastră dar și deochiul și hoții.

Scoicile de mare atât de iubite de unii sunt alte obiecte care nu au ce căuta la voi în casă, deoarece se spune că aduc nefericirea, iar coarnele de animale atrag boli sufletești.

La rândul lor, papucii de casă foarte vechi atrag blestemele și deochiul, iar vasele crăpate transformă totul în energie negativă.

Nu folosiți mătură veche, pentru că provoacă pierderea banilor. Aveți grijă totodată să nu măturați niciodată seara, pentru că veți pierde bani.Nu în ultimul rând, nefericire aduc și figurinele care înfățișează porumbei, ciori, cotoțefene, păsări de baltă, vulturi sau cocostârci.

Felicia Iederă

Latest from Sfaturi

Go to Top