Fii la curent!

Caracterul și norocul celei mai puternice zodii: Berbecul

in Horoscop by

Caseta cu bijuterii a nativului in zodia BERBECULUI

1. Caracterul – asemenea unui combustibil folosit la masinile de zburat.

Berbecul este o zodie de Foc, el marcand echinoctiul de primavara, adica un inceput de aprindere, profunda si implacabila, a tuturor celor ale firii, ale vietii.

2. Ziua norocoasa – Marti. Este ziua neodihnei, a oamenilor cu spirit de competitie niciodata tocit, dar al caror fond de cinste si demnitate este cuprinzator si benefic, atat pentru ei, cat si pentru cei din jurul lor, scrie stiriactuale.net.

3. Cifra norocoasa – 9, cifra misterioasa si foarte mobila ce sugereaza faptul ca oricand e posibila, totusi, o schimbare de situatie. Norocoase sunt pentru Berbec si toate celelalte numere divizibile cu 9.

4. Piatra norocoasa – briliantul, un diamant slefuit, avand multe fatete si cu posibilitati numeroase de absorbtie, dar si de reflectare a luminii. Briliantul sugereaza si faptul ca Berbecul poate fi si un jucaus, un jucaus mereu surprinzator.

Alte pietre ce poarta noroc Berbecului: ametistul si acvamarinul. Metalul instapanit de incapatanatul Berbec este fierul, cel mai important dintre metalele aflate in folosinta oamenilor.

5. Culoarea norocoasa – rosul, rosul cat mai aprins cu putinta. In vorbirea populara se foloseste expresia “floare rosie ca focul”. Aceasta expresie ar putea spune totul despre culoarea purtatoare de sansa a Berbecului.

6. Floarea norocoasa.

Sunt mai multe flori ce poarta noroc acestei zodii. Buchetul alcatuit cu ele este foarte interesant deoarece cuprinde laleaua, macul si musetelul.

7. Parfumul norocos. Doua parfumuri grele il vor duce pe Berbec spre noroacele vietii: cel de magnolie si, mai ales, cel de lavanda.

8. Muzica norocoasa. Intotdeauna Berbecul va prefera o muzica vie, fie moderna, fie clasica, cu amplitudini si cu zbucium.

Un gen de muzica placut urechilor Berbecului este, de exemplu, muzica de mars. Berbecii tineri vor prefera, in mod curent, muzica formatiilor de hip-hop, dar nu vor neglija nici rap-ul.

9. Calitatea umana admirata.

Berbecul va fi impresionat de cutezanta. Isi va cultiva, inca din copilarie, curajul si deschiderea nu numai in ceea ce priveste exprimarea afectelor in conditii deosebite, ci si in cazul celor mai banale situatii de viata. Pentru el, a indrazni este o profesiune de credinta.

10. Calitatea umana detestata – superficialitatea. Foc nestins, Berbecul se poate struni, totusi, foarte bine. Va dori sa faca totul ca la carte, desi treburile nu-i ies, chiar intotdeauna, asa cum ar vrea el.

11. Ideal de viata.

Berbecul vrea sa iasa mereu invingator. Si pentru ca mai sunt atatia altii care poftesc si ei la victorie, nu vor lipsi ciocnirile, conflictele. Din acest motiv, Berbecul isi va cultiva, in mod programatic, spiritul de competitie.

12. Dorinta – sa promoveze, sa urce cat mai sus pe scara sociala. Berbecul adora sa fie sef, sa comande, iar ceilalti sa-l asculte fara cracnire.

13. Verbul specific – a fi. Berbecul va iubi viata, dar nu oricum, ci intotdeauna cu frenezie.

14. Zodii care se armonizeaza cu Berbecul – Leul si Sagetatorul. Se pare ca Berbecul este una dintre cele mai dorite ( sau preferate) zodii din intreg cercul zodiacal.

Din acest motiv, el se va putea asorta, va putea rezona, pe parcursul vietii sale luminoase, in mod sigur cu Balanta, dar si cu Varsatorul, sau chiar cu Gemenii.

15. Zodii nepotrivite cu Berbecul – Capricornul, Racul. Nepotrivirile cu aceste zodii par niste ciudatenii, dar observatiile astrologilor, si mai ales realitatile de zi cu zi, dovedesc faptul potrivit caruia cu greu se va putea inchega o relatie intre un Capricorn si un Berbec, sau intre un Berbec si un Rac.

Nereusita va fi aproape garantata, chiar daca la inceput lucrurile vor merge bine.

16. Trasaturile personalitatii Berbecului – spiritul de independenta, putere fizica nebanuita, rezistenta la stres, adesea comportament tipic omului dintr-o bucata.

Berbecul se manifesta ca un om de actiune. In grila de calitati ale Berbecului se afla ambitia, curajul, priceperea, inge-niozitatea, generozitatea.

18. Calauza astrala – planeta Marte.

Nu e prea buna aceasta calauza ce indeamna spre o viata agitata, plina de evenimente, chiar de conflicte.

Totul se va desfasura conform specificului acestei planete, adica va cuprinde foc si caldura. Cu personalitatea sa foarte puternica, Berbecul va reusi, totusi, sa contreze influentele malefice, ajutandu-l, in acest indelung demers, mai ales mobilitatea sa de exceptie.

19. Simbol astrologic – Berbecul. Astrologii amintesc de trei calitati ce stau neaparat sub acest semn – energia, curajul si dorinta de a face, de a intreprinde mereu ceva nou.

20. Pozitia pe cer a semnului zodiacal – Berbecul este o constelatie zodiacala din emisfera boreala. Are peste 80 de stele, dintre care doua sunt mai mari si mai stralucitoare.

Latest from Horoscop

Go to Top