Fii la curent!

Care este secretul unei căsnicii fericite? Răspunsurile pe care le-au oferit cuplurile din Târgul Jiu care și-au serbat nunta de aur!

in Știri by

Azi este Dragobetele și mii de cupluri își sărbătoresc iubirea…

Acum cateva zile, zeci de cupluri, din Targu Jiu, care se lauda cu relatii de lunga durata – 50 de ani – si-au serbat nunta de aur asa cum se cuvine, cu muzica si voie buna.

Cand a venit vorba despre secrete folositoare pentru cei aflati la inceput de drum, nu s-au ferit sa le divulge.

Imbracati la patru ace, invitatii s-au prins in hora si au sarbatorit zambitori jumatate de veac de dragoste.

Cele 53 de cupluri din Targu Jiu care au luat parte la petrecere povestesc cu mandrie ca au trecut 50 de ani de cand au spus DA. Unii nu s-au gandit insa ca vor ajunge atat de departe, scrie stirileprotv.ro.

Cuplu: “Nu ne-am gandit niciodata ca vom ajunge sa sarbatorim nunta de aur.”

In spatele unei astfel de relatii de lunga durata se ascund mici secrete, pe care norocosii nu s-au ferit sa le dezvaluie.

Cuplu: “Ne-am impacat foarte bine, ne-am inteles, am plecat amandoi unde a trebuit sa plecam, nu am avut probleme, copii buni, cuminti.”

Au fost lamurite lucurile si cand a venit vorba despre cine pune piciorul in prag in casa.

Cuplu: “Pai cine sa fie, amandoi, – doi cocosi intr-o familie // nu ne-am certat, am fost uniti.”

Cuplu: “Sa stiti ca la noi nu neaparat a cantat cocosul sau gaina, in tinerete ne intelegeam din priviri, nu trebuia sa vorbim prea mult.”

Bucuria tuturor o reprezinta insa copiii si nepotii, crescuti cu dragoste de-a lungul a zeci de ani. Unii au tinut sa imortalizeze momentele petrecute alaturi de ceilalti bunici, dar tehnologia le-a cam dat batai de cap.

Fiecare cuplu a fost premiat cu cate cinci sute de lei de autoritatile locale.

Latest from Știri

Go to Top