Fii la curent!

Casa de 57 de mp perfectă pentru o familie cu un copil!

in Sfaturi by

De la mic la mare, lumea incepe sa vada in casele mici si cochete spatiul ideal, economic si practic in egala masura, o locuinta cu dimensiuni mici dovedindu-se a fi mai incapatoare si mai confortabila decat ar parea la prima vedere.

O locuinta de dimensiuni reduse reprezinta solutia ideala pentru cei dintre dumneavoastra care doresc o casa cu un buget redus!

Casele de dimensiuni mici prezinta marele avantaj al posibilitatilor nelimitate de compartimentare interna. Daca aveti deja acizitionat un teren intr-o zona linistita si va place sa petreceti timpul in natura, acest proiect de casa pe care il propunem astazi poate fi proiectul perfect pentru o casa ieftina si mica. Arhitectura proiectului prezentat astazi se remarca printr-o imbinare armonioasa a mai multor volume care alcatuiesc un design dinamic, o paleta de culori imbinate armonios cu lemnul acoperisului si corpurile de iluminat exterioare.

Proiectul de locuinta mica si cocheta, are o arhitectura simpla desfasurata pe un singur nivel. Cu o suprafata locuibila de 57 mp, casa este, ideala pentru o familie alcatuita din 2-3 persoane. Planul casei asigura o exploatare optima a spatiilor, prin amplasarea in acelasi spatiu a sufrageriei,locului de luat masa si a bucatariei , recomanda magazinuldecase.ro.

Proiectul se poate modifica si adapta cerintelor dumneavoastra, puteti mari sau micsora camerele, se pot adauga usi glisante daca se doreste compartimentarea livingului de bucatarie.

Spatiul general de 57mp este compartimentat in asa fel incat creaza senatia de loc spatios si simplu amenajat, printr-un living cu loc de luat masa si bucatarie in suprafata de 35mp,1 baie de 4.5mp, si 2 dormitoare de 8.50mp .


In bucatarie este suficient spatiu pentru aragaz, chiuveta si frigider, precum si dulapuri pentru depozitare . Constructia este din caramida, insa poate fi lejer executata si din BCA. Aerul cochet al casei este dat de finisajele naturale cu elemente din zidarie decorativa si lemn, in culori calde.

Ferestrele de diferite dimensiuni cu tamplarie din lemn, contribuie la intregirea stilului boem al casei. Varianta “finisata” pentru aceasta casa a fost estimata la pretul de 35.000 euro, 614 euro/mp. Fotografiile din interior au rol sa va inspire in decorarea casei.

Daca v-a placut proiectul acestei case de vis moderna, si considerati ca poate fi o sursa de inspiratie, va invitam sa-l distribuiti si prietenilor de pe facebook. Va multumim pentru ca ne urmariti!

Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top