Fii la curent!

Cât a cheltuit, cel mai bogat om din Asia, pentru nunta fiului

in Știri by

Când învârți banii cu lopata, 100 milioane de dolari nu ți se pare o sumă prea mare. Atât a costat nunta fiului celui mai bogat om din Asia, care s-a desfășurat în cadrul unei ceremonii grandioase ce a avut loc în Mumbai.

Ambani, tatăl mirelui are o avere impresionantă

Akash Ambani și alesa inimii sale, Shloka Mehta, sunt doi miri care se pot lăuda cu o nuntă cum alta nu-i. Pentru că este fiul lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, evenimentul a fost marcat de lux, iar o estimare a costurilor, făcută de un organizator local de nunți, a arătat că s-ar fi cheltuit în jur de 100 milioane de dolari. Asta în condițiile în care un membru al familiei a declarat că nunta ar fi costat doar… 15 milioane de dolari.

Cine este tatăl mirelui?

Nimeni altul decât cel care l-a depășit anul trecut pe fondatorul grupului Alibaba și astfel a ajuns pe primul loc în topul celor mai bogați oameni din Asia. Potrivit specialiștilor, compania sa, Reliance Industries, este un conglomerat cu afaceri de 66 de miliarde de dolari din sectorul petrochimic, energetic, textile, resurse naturale, retail şi telecomunicaţii.

Mai mult, se spune că averea lui Ambani este estimată la 44,3 miliarde de dolari.

Felicia Iederă

Latest from Știri

Go to Top