Fii la curent!

Cât poartă Cabral la picior! Este foarte greu pentru prezentator să-și găsească pantofi pe măsura lui

in Știri by

La doi metri inaltime si peste 100 de kilograme, nu e de mirare ca celebrul Cabral traieste pe picior mare. Insa nu te-ai astepta poate ca vedeta sa poarte tocmai masura 47 la picior. Masura care aproape ca nu exista, avand in vedere ca prezentatorul face eforturi pentru a gasi incaltari potrivite.

La 41 de ani, Cabral are o viata frumoasa si implinita. Are o sotie superba, pe Andreea Ibacka, care in decembrie anul trecut i-a daruit o fetita, facandu-l tata pentru a doua oara, si o cariera de invidiat, scrie viva.ro.

Cabral are mari dificultati in a gasi pantofi pe masura lui. Ce peripetii a trait inainte de nunta

Exista, totusi, un aspect al vietii sale care ii ridica mari dificultati. La o inaltime de doi metri si peste 100 de kilograme greutate, Cabral traieste pe picior mare, purtand la picior masura 47. Nu o data, prezentatorul a povestit cat de greu ii este sa gaseasca incaltaminte pe calapodul sau si ca de multe ori ajunge sa isi creeze pantofi la comanda.

In urma cu aproape zece ani, cand a avut loc nunta cu Andreea Ibacka, Cabral a avut dificultati majore in a-si gasi pantofi de mire, ajungand sa faca shopping in Austria.

‘Dar de unde iau eu pantofi de eveniment numarul 47, care sa-mi si placa?! La noi mi-e greu sa gasesc un pantof sport pe numarul meu. In plus, nu e nici timp, ma uit in calendar si vad ca pana la nunta am cate ceva trecut in program pana si in week-end-uri! Ce-i de facut? Viena! In mod normal, pana la Viena, cu masina, drumul dureaza 12 ore. Daca stam sa calculam, nu prea ai cum sa te incadrezi intr-un weekend, astfel incat sa ajungi acasa duminica, ca sa mai ai timp sa si dormi ceva, sa nu ajungi luni la filmare deja kaput’, povestea Cabral pe blogul sau la vremea respectiva.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top