Fii la curent!

Cătălin Măruță spune tot despre începuturile relației cu Andra. Cum a cerut-o în căsătorie: „Am scos inelul la o masă…”

in Știri by

Are totul. E unul dintre cei mai longevivi prezentatori de divertisment din Romania, iar tainele televiziunii le-a deslusit de mult. Impreuna cu Andra formeaza cel mai iubit cuplu din showbizul autohton si au doi copii superbi, pe care nu se feresc sa-i expuna pe retelele de socializare. Si, totusi, ce ar mai avea de spus Catalin Maruta? Multe! Si le aflati chiar din acest interviu…

Ati aniversat deja 10 ani de casatorie. Cum iti amintesti inceputurile povestii de dragoste cu Andra? Trebuie sa ne spui cum ai curtat-o si cat de greu a fost sa o cuceresti…

Am fost intai prieteni si cred ca asta a fost foarte important. Ne-am dat seama intai ce bine ne intelegem si ce multe avem in comun. Andra nu s-a lasat usor cucerita, a vrut sa vada cat de mult o plac, cat de mult imi doresc o relatie cu ea. Am petrecut mai mult timp la mare, cand eu eram cu emisiunea, transmiteam vara de pe plaja, iar ea avea concerte si filma un videoclip nou. Atunci a fost sansa mea sa ii arat cat de mult imi place de ea, scrie viva.ro.

Cum ai cerut-o in casatorie?

Ii faceam mereu declaratii de dragoste, dar am vrut ca la casatorie sa fie martori si cei din familie, asa ca am scos inelul la o masa la care erau si parintii. Mi s-a parut mai inspirat asa, sa ne bucuram toti de moment, de raspunsul ei. Bine ca a spus „Da, ca altfel as fi avut multi martori la un moment cam… ciudat! (rade)

Care e cea mai frumoasa amintire de la nunta voastra?

Nunta in sine! Cum sa aleg un moment? Ne-am bucurat sa avem familia si prietenii aproape, sa dansam toata noaptea! A fost perfect.

Cum era Andra acum 10 ani si cum este acum?

Este mai frumoasa, mai inteleapta, mai buna, nu stiu cum reuseste. Timpul trece in favoarea ei.

Latest from Știri

Go to Top