Fii la curent!

Ce dorește Facebook să modifice la serviciul online WhatsApp

in Știri by

Facebook detine serviciile online WhatsApp si Instagram, de mai mult timp insa aparand speculatii conform carora, intr-o forma sau alta, vor fi unite. A inceput deja testarea unei versiuni beta de WhatsApp prin care iti vei putea partaja statusul intr-un Facebook Story, astfel WhatApp status va deveni versiunea de InstaStory pentru aceasta aplicatie.

Cei de la Facebook au sustinut ca noua optiune nu va implica interconectarea contului de WhatsApp cu cel de Facebook, in schimb partajarea statusului se va petrece prin functia de partajare implicita a sistemului de operare, atat pe iOS, cat si pe Android. Astfel, partajarea statusului pe Facebook va putea fi facuta si pe Instagram, Gmail, Google Photos, Email si nu numai, scrie bizbrasov.ro.

Persoanele care sunt inscrise in programul Beta de WhatsApp ar trebui sa aiba deja disponibila aceasta functie, statusul disparand din aplicatie dupa 24 de ore. La nivel global, functia are 500 de milioane de utilizatori zilnici, anul viitor fiind disponibila prima sectiune din aplicatia gratuita in care vei vedea reclame.

Loading...

Latest from Știri

Go to Top