Ce i-a transmis Carla Bruni Sarkozy, Reginei Elisabeta a II-a, cu ocazia împlinirii vârstei de 93 de ani

in Știri by

Fosta Prima Doamna a Frantei Carla Bruni Sarkozy a tinut sa-i ureze La multi ani Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu ocazia implinirii celor 93 de ani.

Cu o zi intarziere, ea a publicat pe contul sau de Instagram un mesaj pentru suverana.

Ce mesaj i-a transmis Carla Bruni Sarkozy Reginei Elisabeta a II-a

Postarile Carlei Bruni Sarkozy pe retelele sociale sunt intotdeauna in franceza sau italiana. De data aceasta, Carla a ales ca mesajul adresat reginei sa fie in limba engleza: “La multi ani cu putina intarziere, majestate!“, a scris fosta Prima Doamna a Frantei pe Instagram, scrie avantaje.ro.

Carla Bruni a postat o fotografie cu ea si cu regina in timpul unei discutii. In 2008, in timpul unei vizite oficiale in Anglia, presedintele de atunci al Frantei, Nicholas Sarkozy, si sotia sa au fost primiti la Palatul Windsor de Regina Elisabeta a II-a si de Printul Philip. In fotografie, Carla poarta o tinuta gri, de inspiratie retro, amintind de stilul vestimentar al lui Jackie Kennedy.

Carla Bruni, paralizata de emotii la intalnirea cu regina Regatului Unit al Marii Britanii

La mult timp dupa aceasta vizita, Carla Bruni a declarat in presa engleza ca a fost paralizata de emotii. Fosta Prima Doamna a Frantei a studiat mult protocolul regal, cerand sfaturi de la seful protocolului din Palatul Elysee si de la sotia ambasadorului Marii Britanii.

Din fericire, in ciuda emotiilor, Carla Bruni s-a descurcat exemplar in fata reginei si a declarat ca niciodata nu si-ar fi imaginat ca ar putea avea onoarea de a o intalni pe suverana Regatului Unit: “A fost o onoare imensa“, a declarat Carla in presa la acea vreme.

Loading...
Tags: