Fii la curent!

Ce înseamnă iubirea, pentru unii bărbați din zodiac

in Horoscop by

Ce este de fapt iubirea? Fiecare barbat are modul lui unic de a o defini.

Ce inseamna iubirea pentru un barbat, in functie de zodia lui

Iubirea poate fi modul in care el se simte atunci cand este alaturi de o anumita persoana, iar unii barbati pot defini dragostea prin gesturile pe care le fac pentru partenera.

Dragostea este un sentiment foarte greu de descris in cuvinte. Astrologia te poate ajuta sa intelegi mai bine modul in care un barbat defineste iubirea, tinandu-se cont de caracteristicile semnului sau zodiacal. Descopera ce reprezinta dragostea pentru un barbat, in functie de zodia lui.

Berbec

Pentru barbatul nascut in zodia Berbec, dragostea neconditionata este foarte rara si greu de gasit. El pune pret pe schimbare si crede ca dragostea nu se gaseste numai alaturi de o anumita persoana. Pentru el, dragostea inseamna a avea alaturi mai multe persoane care il vor sprijini indiferent daca sunt sau au fost intr-o relatie romantica cu el, scrie elle.ro.

Taur

O persoana pentru care ar face imposibilul si care ar proceda si ea la fel reprezinta definitia dragostei neconditionate pentru barbatul Taur. El iubeste placerile materiale si orice ii poate indeplini dorintele de acest fel va fi persoana care va primi toata dragostea de care este in stare acest nativ. Pune prea mult pret pe propria lui persoana pentru a permite oricui sa ii fie apropiat.

Gemeni

Exista doua laturi ale nativului Gemeni, una care este mereu sociabila si gata de distractie si cealalta serioasa si care isi gandeste cu atentie fiecare miscare. Pentru barbatul nascut in aceasta zodie, definitia dragostei neconditionate include o persoana care ii este alaturi mereu si pentru o perioada indelungata, precum ani si ani. Isi doreste o persoana cu care sa vorbeasca in momentele amuzante, dar si atunci cand lucrurile sunt foarte serioase.

Rac

Nativii Rac nu au o conexiune cu orice persoana pe care o intalnesc, decat dupa ce trece minim un an. Pentru barbatul Rac, dragostea neconditionata inseamna atat o prietenie cat si o relatie care se intinde pe mai multi ani, timp in care ajunge sa cunoasca foarte bine persoana pe care o are alaturi.

Leu

O persoana pasionala, dominanta, increzatoare in propriile ei puteri si iubitoare este exact definitia unui nativ Leu atunci cand este vorba despre dragoste neconditionata. Iubeste femeile puternice si le ajuta sa isi duca la bun sfarsit planurile marete, asa ca isi doreste alaturi o persoana care sa il ajute pe plan profesional, dar pentru care si el sa poata face acelasi lucru.

Fecioara

Mai mult decat orice altceva, o persoana loiala si muncitoare poate fi iubita neconditionat de un barbat nascut in zodia Fecioara. Ii place sa analizeze toate lucrurile in cel mai mic detaliu, asa ca probabil va dura ceva pana va realiza si va exprima faptul ca te iubeste neconditionat. Insa, din momentul in care i-ai castigat increderea, nu mai exista niciun motiv pentru care el nu te va iubi cu toata pasiunea de care este in stare.

Loading...

Latest from Horoscop

Go to Top