Fii la curent!

Ce misiune are pe pământ fiecare zodie

in Horoscop by

Toți am venit pe acest pământ cu o misiune. Iată care sunt îndatoririle fiecărui nativ în parte. Vă e de mare ajutor să știți aceste lucruri, pentru a ști ce aveți de făcut în viață.

Taurilor le-a fost dat darul forței

Berbecului, Divinitatea i-a oferit onoarea de a pătrunde în mințile oamenilor și de a-i ajuta, făcându-i conștienți că trebuie să aibă credință.

În ceea ce-l privește pe Taur, pentru că i s-a dat multă forță, acesta trebuie să aibă multă răbdare pentru a termina tot ce a început.

Darul divin al cunoașterii este lucrul care i s-a dat nativului din Gemeni, iar Racii sunt trimiși pe pământ pentru a învăța oamenii ce înseamnă emoția dar și minunatul lucru de a avea familie.

Multă bucurie are Leul în viața sa, dar cu o condiție: să fie mereu atent la mândrie, pentru că altfel va fi disprețuit.

Balanțelor li s-a dăruit iubirea

Dacă Fecioarele au primit în dar puritatea gândirii, Balanțelor li s-a dat iubirea pe care să o împărtășească tuturor.

Scorpionii știu mereu să facă bani și să aibă grijă de ceilalți. Ce-i drept, o sarcină tare grea… Săgetătorii vor ști întotdeauna cum să le descrețească frunțile celorlalți, iar Capricornii vor avea mereu pe cap responsabilitatea familiei.

Cei mai liberi sunt Vărsătorii, dar și libertatea are prețul ei, iar Peștii sunt cei care vor avea pentru toată lumea darul înțelegerii.

Felicia Iederă

Loading...

Latest from Horoscop

Go to Top