Fii la curent!

Ce ne aduce noul an Galactic, început în urmă cu câteva zile. Schimbări majore în viața tuturor, care va dura până în 2020

in Horoscop by

Saptamana aceasta este plina de evenimente importante care te pot ajuta sa iti implinesti visele. Pe 29 iulie a fost Luna Plina, iar pe 1 si 3 august, s-a deschis un portal care permite accesarea si integrarea codurilor de lumina ale noii energii.

Profita de ele pentru a-ti vizualiza viata asa cum vrei sa iti fie. Este o perioada in care este bine sa fim atente la semne si sincronicitati, dar si la mesajele primite in vis sau in timp ce meditam, scrie kudika.ro.

Pe 26 iulie a inceput un nou an galactic dar si un nou ciclu de 13,000 ani in care vom experimenta mai mult energia feminina, ceea ce nu s-a mai intamplat pe Pamant de zeci de mii de ani, scrie kudika.ro.

Procesul de trezire a constiintei se amplifica si se accelereaza. Din ce in ce mai multi oameni vor incepe sa treaca prin acesta. Acum, mai mul deca oricand, este indicat sa nu mai luam nimic la modul personal pentru ca atunci cand facem asa pierdem oportunitatea de a ne elibera si vindeca.

Sufletul nostru, care face inototdeauna cele mai bune alegeri pentru noi, dintr-o perspectiva mult mai lara decat ego-ul, stie exact ceea ce ne este de trebuinta.

De aceea, atrage intotdeauna in viata noastra oamenii potriviti pentru a ne ajuta sa evoluam dar si a ne elibera de datorii karmice. Unii oameni ne dau informatii cand avem nevoie sau ne intnd la propriu o mana de ajutor.

Altii ne trezesc in noi senzatii de disconfort. Atunci cand ai tendinta sa invinovatesti pe cineva ca te face sa te simti aiurea, aminteste-ti ca nimeni nu poate fac asta cata vreme tu te afli in armonie cu tine insati.

Poate fi o perioada de schimbari majore in viata tuturor care va dura pana in 2020, an in care incheiem un ciclu de 8 ani, inceput in 2012, si facem trecerea la o constiinta a unitatii.

Incepem sa iesim din vibratia 12 – 60 (12 luni calendaristice si cele 60 de minute ale unei ore) si sa avem senzatia ca traim in afara timpului. Este vorba pur si simplu de acordarea la vibratia planetei si la ritmul sau natural. Iar sincronicitatile de tipul 11.11 sau 3.33 sun un semn ca integrezi aceste noi energii.

Un An Nou Galactic armonios!

Tags:

Latest from Horoscop

Go to Top