Fii la curent!

Ce poate spune KARMA TA despre viața anterioară

in Horoscop by

Mulți dintre noi ne adresăm pun această întrebare dificilă: cine eram în viața anterioară? Cu ce karmă am venit în această lume? Ce ar trebui să învăț?

Karma

În hinduism și budism: totalitatea faptelor omenești din viața curentă și cea anterioară, determină soarta nașterii sale noi.

Horoscopul poate oferi răspunsuri la întrebări despre karmă, precum și cine ai fost în viața anterioară.

După cum poți vedea, acest subiect nu este unul simplu, în special pentru cei care nu cred în astrologie. Prin urmare, analizează-ți horoscopul și înțelege cine ai fost într-o viață anterioară.

De exemplu, unii astrologi acordă atenție locației planetei Saturn, planetelor retrograde, precum și nodurilor lunare nordice și sudice, din harta natală a unei persoane, pentru a afla despre viața sa anterioară.

Cu toate acestea, există și o modalitate mai ușoară de a obține informații despre karma și viața trecută.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să știi “semnul ascendent”.

Amintește-ți că horoscopul este împărțit în 12 segmente egale, numite “case”.

Fiecare casă este condusă de un semn al zodiacului. De asemenea, fiecare casă este o componentă separată a vieții tale: caracter, finanțe, relații, casă, familie, copii, muncă, partener, secrete, educație, călătorie, spiritualitate, prieteni, scopuri, motive ascunse și karma vieții tale.

Prima casa a horoscopului este ascendentul (sau semnul ascendent). El îți descrie caracterul și arată și cine ești în această viață.

Cu toate acestea, dacă întorci roata horoscopului, atunci a douăsprezecea casă va fi prima casă.

În acest fel, vei crea o fereastră spre viața ta trecută și vei afla despre karma ta, experiența trecută și despre ceea ce ai de făcut în această viață.

Voi da un exemplu pentru a clarifica totul. Reține că ordinea semnelor zodiacului va fi întotdeauna următoarea: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pesti.

12 Ascendenți

Berbec

Dacă în această viață, ascendentul tău este în Berbec, înseamnă că în viața anterioară a fost în Pești. Aceasta înseamnă că, probabil, ai fost o persoană spirituală și respectabilă, predispusă la autoanaliză și ajutorarea altora. Semnul ascendent este Berbecul, ceea ce înseamnă că ești pregătiți pentru începuturi noi și pentru o viață liberă și independentă, în care nu va trebui să îi slujești pe alții. Sarcina ta nu este să te comporți mai „egoist”. Karma ta este să încerci să nu fii victimă. Într-o viață trecută, ai fi putut fi un poet, un mistic, un preot, un vindecător, un șaman sau chiar o persoană întemnițată, care se luptă cu un fel de dependență.

Taur

Dacă Taurul este în prima ta casă, atunci Berbecul era ascendentul tău din viața anterioară. Erai un om agresiv sau chiar un luptător. În această viață, ești creativ și chiar puțin impulsiv, în încercarea de a atinge succesul material. Bucură-te de binecuvântările pământești. Karma ta este aceea de a încerca să nu fi dominant. Într-o viață trecută, ai fi putut fii un războinic, un comandant sau un antreprenor de succes.

Gemeni

Dacă ai ascendentul în Gemeni, atunci într-o viață trecută a fost în Taur. În acea viață, erai un om pe pământ, absorbit în dorințele senzuale. Acum te străduiești pentru o viață care să fie plină de evenimente interesante și care te va stimula și mental. Ar trebui să rămâi aceeași persoană stabilă și să nu eziți niciodată. Karma ta nu trebuie să fie prea grea. Într-o viață trecută, ai fi putut fi artist, muzician, grădinar sau un om de afaceri bogat.

Rac

Dacă prima ta casă este Racul, atunci în viața trecută a fost în Gemeni. În acea viață ai fost expresiv intelectual, dar nu emoțional. Nu ai avut griji și nu te-ai atașat de nimeni. În această viață ești gata să acorzi mai multă atenție componentei tale emoționale interioare. Acum te concentrezi pe o viață mai responsabilă: casa și familia. Karma ta este să păstrezi echilibrul emoțiilor și al inteligenței. Într-o viață trecută, ai avut abilități excelente de comunicare, poate că ai fost un vânzător bun, un orator, un profesor sau un scriitor.

Leu

Dacă Leul se găsește în prima ta casă, atunci Racul a fost în viața anterioară. Ca reprezentant al acestui semn zodiacal, într-o viață trecută, ai fost plin de temeri, emoții puternice și îndoieli. În această viață ai devenit încrezător, romantic și dispus să împărtășești dragostea pasională cu cineva. Karma ta este să încerci să fii mai egoist și să învingi frica de a fi abandonat. În viața trecută, te-ai îngrijit de ceilalți și, cel mai probabil, ai fost priora sau doar o mamă bună.

Fecioară

Într-o viață trecută ascendentul a fost în Leu. În acea viață ai fost fixat pe tine însuți. Întotdeauna ai vrut să fii centrul atenției, astfel încât toată lumea din jurul tău să îți poată satisface nevoile. În această viață ai devenit o persoană responsabilă, care îi ajuta pe alții. Karma ta se concentrează asupra ajutorării celor care, în trecut, au sacrificat ceva pentru tine. În viața anterioară ai avut sânge regal deosebit, ai fost împărat sau regină.

Balanță

Dacă ascendentul tău este în Balanță, atunci într-o viață trecută a fost în Fecioară. În acea viață, ai încercat tot ce ai putut pentru a le sluji altora, uitând de multe ori de propriile nevoi. În această viață, încerci să găsești un echilibru între satisfacerea nevoilor tale estetice și ajutorul celorlalți. Simțul dreptății determină dorința ta de a fi de folos altora. Karma ta nu trebuie să încerce să mulțumească pe toată lumea. În viața din trecut erai asistentă medical, bucătar, artizan sau documentarist.

Scorpion

Dacă Scorpionul este ascendentul tău, înseamnă că Balanța a fost în viața din trecut. Ți-ai trăit viața într-o încercare, adesea superficială, de a găsi echilibru, concentrându-te pe satisfacerea dorințelor senzuale. Acum ești mai interesat de ceva mai serios și profund. Cauți o oportunitate de a te sătura mai adânc și de a înțelege ghicitorile acestei vieți și pe oamenii pe care îi întâlnești pe drum, deși acest lucru servește deseori ca fiind o cauză a conflictului emoțional. Karma ta este de a găsi un echilibru între tendința de a fi superficial și obiceiul de a fi prea tipicar în viața amoroasă. Într-o viață trecută ai fost un diplomat, un avocat, un judecător, un artist sau câștigătorul unui concurs de frumusețe.

Săgetător

Dacă Sagetatorul este ascendentul tău, atunci Scorpionul a fost într-o viață anterioară. Reflecțiile profunde și cercetările pe care le-ai desfășurat în viața anterioară, te ajută în această viață să împărtășești cunoștințele ca profesor sau filosof. Karma ta nu trebuie să te oprească să te bucuri de intimitatea unei relații serioase. Într-o viață trecută, erai un om de știință, un scriitor de detectiv, un psiholog.

Capricorn

Dacă ai Capricornul drept ascendent, Sagetatorul ti-a fost ascendent în viața anterioară. În acea viață, cel mai important lucru pentru tine a fost să te distrezi, să călătorești și să cauți noi aventuri. În această viață, ești gata să devii mai serios și să îți asumi responsabilitatea pentru atingerea scopurilor carierei.

Spre deosebire de trecutul tău, ești dispus să muncești din greu și să aderi la disciplină. Karma nu îți permite ca diligența și setea pentru succesul material să îți împiedice călătoria care te ajută să te dezvolți ca persoană. Într-o viață trecută, erai profesor, avocat, căpitan de navă, un călător sau un umorist.

Vărsător

Dacă ai ascendentul în Vărsător, atunci într-o viață trecută a fost în Capricorn. Te-ai săturat de disciplină și muncă grea. Nu îți place conservatorismul și preferi să trăiești ca un individ fără reguli sau limite. În același timp, dorești să facei o descoperire care îți permite să aduci un omagiu societății în care locuiești. Karma ta îți indică să nu fi “un rebel fără motiv”. Lucrezi pentru un anumit scop. Într-o viață trecută, erai politician, ofițer de poliție, doctor sau președinte al unei companii.

Pești

Dacă ascendentul tău este în Pesti, atunci într-o viață trecută era în Vărsător. În trecutul tău, te-ai bucurat de libertate și ți-ai creat propriile reguli. Ai făcut mai multe descoperiri care au îmbunătățit societatea pentru generația următoare. În această viață, dorești să te concentrezi asupra conectării la nivel spiritual. Simti ca trebuie sa-i ajuti pe cei care sufera si au nevoie de abilitatile tale de vindecare. Karma ta îți indică să îi ajuți pe alții la suferință. Cu toate acestea, nu ar trebui să ignori nevoile tale. În caz contrar, riști să devii victimă. Într-o viață trecută, erai un geniu tehnologic, un politician, o stea de televiziune sau un om de știință.

Fiecare viață pe care o trăiești îți oferă o lecție pe care o transferi în viața viitoare.

Karma unei vieți poate să lumineze acele zone în care ai ocazia să te dezvoltați ca persoană.

Dacă te concentrezi asupra propriei dezvoltări, te vei dezvolta și tu, dar îi vei dezvolta și pe alții.

Loading...

Latest from Horoscop

Go to Top