Fii la curent!

Ce preparate delicioase puteți face din resturile de pâine rămase după masa de Crăciun!

in Rețete by

Resturile de pâine sunt o obișnuință a oricărei case, mai ales după mesle festive de sărbători. Dacă până acum bucățile de pâine rămase le aruncați, a venit momentul să le puneți într-o pungă la congelator, pentru că din acestea veți prepara delicioase feluri de mâncare. Iată ce transformări miraculoase puteți face.

Cea mai bună pâine prăjită

Pâinea rămasă o puteți prăji și va avea un gust extraordinar. O dezghețați, de exemplu, puneți unt de arahide pe ea și o puneți în cuptor să se rumenească. De asemenea, din resturile de pâine puteți face niște toasturi minunate. Tot din resturile de pâine rămase se pot face niște minunate crutoane. În acest caz, tăiați pâine în pătrate mici, turnați o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie și prăjiți. Când devine crocantă, scoateți pâine și scurgeți excesul de pâine.

Umplutură pentru pui sau curcan

Resturile de pâine se pot folosi cu succes și pentru a face o umplutură de curcan sau pui. Pentru a crea diversitate, se pot folosi diferite tipuri de pâine. De asemenea, pâinea rămasă se poate utiliza pentru a crea cochilii de patiserie. În acest caz, se îndepărtează coaja de pâine și se așează pe o tavă de brioșă. Se coace pâinea la cuptor la temperatură scăzută până când pâinea devine crustă, apoi se adaugă geamuri sau diferite umpluturi dulci.

Felicia Iederă

Loading...

Latest from Rețete

Go to Top