Fii la curent!

Ce punem în ghetuțe în seara aceasta, de Moș Nicolae!

in Sfaturi by

Azi trebuie să ne punem ghetuțele pentru ca Moș Nicolae să le umple de cadouri. Dar v-ați gândit oare ce cadouri se potrivesc pentru el, pentru ea, copii sau părinți?

Iată câteva idei pe care merită să le luați în seamă!

Dulciuri și portocale pentru cei mici

Din cele mai vechi timpuri, copiilor le sunt oferite drept cadouri de Moș Nicolae dulciuri, portocale dar și diferite jocuri.

În același timp, puteți să le faceți celor mic daruri amuzante, precum o pușculiță în care acesta să-și pună… economiile. Când vine vorba de iubită, ciocolata stă în fruntea cadourilor.

Pe de altă parte, orice femeie se bucură dacă primește un set de manichiură, un portofel delicat (în care trebuie să puneți o mică sumă de bani), o cutie de bijuterii, dacă se poate lucrată și manual, un portfard sau de ce nu, poate un voucher de cumpărături, dacă dumneavoastră nu aveți inspirație… Și nu uitați ca pe cadou să se afle neapărat și un bilețel romantic…

Gadget-uri pentru domni

La rândul lor, doamnele ar putea să aleagă pentru partenerii lor un gadget, sau un desfăcător amuzant de sticle, curea din piele, butoni personalizați sau un set de îngrijire a bărbii. Nici părinții nu trebuie uitați, iar un cadou potrivit pentru mama ar fi un set de tacâmuri, lumânări parfumate sau decorațiuni sau un album foto, unde să pună fotografiile dragi.

Pentru tați și socri, cel mai bun cadour de Moș Nicolae ar putea fi o băutură fină, o cutie de trabucuri sau un pulover. Până la urmă, intenția contează, nu-I așa?

Felicia Iederă

Latest from Sfaturi

Go to Top