Fii la curent!

Ce reprezintă dragostea pentru fiecare semn zodiacal

in Horoscop by

De-a lungul istoriei sale, omenirea a încercat să ofere o definiție precisă a iubirii. Definițiile variază de la “inima mi se oprește în loc, atunci când îl văd” și până la “este o legătură emoțională profundă între doi oameni”.

Dar dacă este așa, dragostea ne ghidează mereu și poate fi exprimată cu totul altfel. Și poate însemna situații diferite, pentru fiecare individ în parte.

Acum să vedem ce reprezintă dragostea, pentru fiecare semn zodiacal în parte!

Berbec

Dragoste pentru tine reprezintă acțiunile pe care le faci pentru partenerul tău. Cuvintele nu sunt importante pentru tine, ci faptele primează.

Taur

Simți dragostea când ești într-adevăr în largul tău, în prezența unei persoane. Ai nevoie de o viață personală pentru a te simți confortabil, astfel încât să nu sacrifici niciodată relația, pentru nimic în lume.

Gemeni

Pentru tine, cel mai important lucru este comunicarea cu partenerul. Deși, deseori, pari frivol, ești, de asemenea, foarte rezonabil și practic, analizând în mod constant totul.

Rac

Ca persoană pasională și emoțională, îți place să petreci timp singur cu partenerul tău, pentru că numai în acest fel te poți relaxa cu adevărat. Tu consideri că dragostea este un refugiu sigur.

Leu

Crezi că dragostea este o viață de lux. În ciuda faptului că ești foarte încrezător în tine, îți place foarte mult atunci când partenerul te duce la restaurante fabuloase, îți oferă cadouri scumpe și surprize.

Fecioară

Atât dragostea, cât și viața, reprezintă pentru tine arta pașilor mici, arta gesturilor mici dar frecvente, de a arăta dragostea dintre tine și partenerul tău.

Balanță

În cazul în care nu există pace, nu există dragoste pentru tine. Ești dornic să găsești o persoană cu care vei simți o legătură spirituală profundă și care îți va oferi armonie interioară.

Scorpion

Chiar și gândul iubirii te inspiră, pentru că tu crezi că datorită acestui sentiment apar cele mai vii amintiri. Relațiile sunt foarte importante pentru tine și ești un om al cuvântului.

Săgetător

Ca un adevărat iubitor de libertate, ești înspăimântat de orice gând restrictiv. Dar dragostea pentru tine nu este un sunet gol. Aștepți un miracol al iubirii.

Capricorn

Pentru tine, dragostea este ceva tradițional. Nu îți place să arăți slăbiciune, deoarece viata îți cere să arăți în mod constant puterea. Și, prin urmare, te vei gândi de patruzeci de ori înainte de a te îndrăgosti de cineva.

Vărsător

Pentru tine, dragostea este înțelegere. Te aștepți ca partenerul tău să te înțeleagă complet. Chiar și în acele manifestări pe care nimeni nu le poate înțelege, decât tu.

Pești

Înțelegerea dragostei depinde de cărțile pe care le citești. Pentru că simți arta foarte subtil, iar influența pe care o ai asupra ei este minunată. Ai o intuiție puternică pe care o folosești în mod activ, arătându-ți dragostea.

Latest from Horoscop

Go to Top