Fii la curent!

Ce rețetă a propus Arsenie Boca, pentru pietrele la fiere

in religie by

Parintele Arsenie Boca ramane unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici din Romania. In afara de sfaturile pretioase pe care le-a oferit acesta pentru suflet, cel supranumit „Sfantul Ardealului” avea sfaturi si pentru sanatatea corpului.

Parintele Arsenie Boca a lasat in urma sa niste leacuri vindecatoare pentru cei care vor sa se faca bine. Unul dintre acestea se refera la cei care sufera de pietre, totul fiind relatat intr-una dintre scrierile despre biografia parintelui Arsenie Boca, scrie wow.bzi.ro.

„O femeie avea pietre la fiere si a mers la parintele Arsenie. Era programata pentru operatie insa parintele i-a spus ”ma, nu te du la nicio operatie; Tu fa ce-ti spun eu.

Cand te duci acasa, sa te duci sa iti cumperi si sa iti face ceai de limba cerbului cu coaja de portocala, dar neindulcit. Bea asa timp de cateva luni, 2-3 luni, bea asa in loc de apa si apoi du-te la control.”

Sfaturi si indemnuri ale Parintelui Arsenie Boca:

Bolile incep de la suflet, de la minte, de la conceptia despre lume, de la dezechilibrul mintal.

Paralizia loveste de obicei pe cei nesatui de avere si poate fi mostenita.

De obicei patimesc de cancer cei care nu postesc niciodata. Cancerul inca nu are leac si apare fara alte explicatii, decat ca o frana pedepsitoare a desfranarii stomacului. Se vede ca prin el se pedepseste lacomia mancarilor si obarsia desfranarii.

Batranetea-i un cavou ajutator… Sa nu cartim la necazuri.

Fumatul slabeste nu numai plamanii, ci si mintea omului, incat credinta nu o mai vezi atat de curat.

Cei bolnavi sa tina regimul bolii in loc de post.

Parintele Arsenie Boca sfatuia ca atunci cand avem o problema de sanatate sa spunem de noua ori rugaciunea „Tatal Nostru”, urmata apoi de rugaciunea inimii. Iata mai jos textele:

„Tatal nostru/Care esti in ceruri/Sfinteasca-se numele Tau/Vie imparatia Ta, Faca-se voia Ta/Precum in cer asa si pre Pamant/Painea noastra cea de toate zilele/Da-ne-o noua astazi/Si ne iarta noua gresalele noastre/Precum si noi iertam gresitilor nostri/Si nu ne duce pre noi in ispita/Ci ne izbaveste de cel rau/Ca a Ta este imparatia/Puterea si Slava/In numele Tatalui/Al Fiului/Al Sfantului Duh/

Amin”

Rugaciunea inimii: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine … (numele)”.

Aceste doua rugaciuni pot fi retinute usor si pot fi spuse oricand simtit nevoia de a cere ajutor divin sau vindecare pentru diferitele boli sau probleme de sanatate.

Latest from religie

Go to Top