Fii la curent!

Ce se întâmplă acum cu fiica pe care a vrut să o adopte Luminița Anghel! Mama ei naturală face dezvăluiri

in Știri by

Angelica Constantin, mama biologica a fetitei pe care a vrut sa o adopte Luminita Anghel, a vorbit despre cat de des o viziteaza pe micuta sa, Mariuca, dar si daca se mai intereseaza de cea care i-a fost mama o perioada.

Ce se intampla acum cu fiica pe care a vrut sa o adopte Luminita Anghel

Potrivit wowbiz.ro, Angelica a fost gasita intr-un cimitir bucurestean, cersind, iar acum isi traieste viata asteptand slujbele de inmormantare ori pe cele de pomenire de la locurile de veci pentru a apuca pungile cu pomana sau coliva. Aduna mancare pentru a avea in timpul saptamanii, apoi sambata si duminica revine pentru ”aprovizionare”.

Dupa scandalul peste care s-a pus deja praful, Angelica a revenit la ganduri mai bune, cerandu-si chiar iertate public fata de Luminita Anghel pentru tot raul pe care i l-a facut opunandu-se adoptiei Mariucai.

Ce se intampla acum cu fiica pe care a vrut sa o adopte Luminita Anghel! Mama ei naturala face dezvaluiri

Angelica regreta ca nu a lasat-o pe fiica sa alaturi de Luminita Anghel – ”Am facut cea mai mare greseala ca am luat fetita de la Luminita Anghel”

Intrebata ce plan are acum, femeia a spus: „Am facut cea mai mare greseala ca am luat fetita de la Luminita Anghel. Doamna Luminita Anghel, va rog sa ma iertati! Mi-ati iubit fata si imi pare rau ca am luat-o de la dumneavoastra! Am luat-o din razbunare, din furie, din cauza presiunii lumii. Nu am vrut bani de la dumneavoastra! Sa va traiasca copilasul, Filip!”.

Angelica a recunoscut, de aceasta data cu mandrie, ca fetita ei intreaba des de artista, fetita chiar reprosandu-i ca nu a lasat-o in bratele ei. „Da! Intreaba! Si o iubeste si acum si imi pare bine! Imi spune: Mami, sunt putin suparata pe tine. Daca ma lasai la Luminita Anghel ajungeam o vedeta si o artista, pentru ca eu vreau sa fiu artista. Rau ai facut ca nu m-ai lasat”, a spus Angelica Constantin.

Latest from Știri

Go to Top