Fii la curent!

Ce semne ne transmite numărul anului 2019

in Știri by

Nici nu am intrat bine în 2019 că astrologii și numerologii au început să și facă socoteli despre cum va fi acesta.

Iar veștile sunt încurajatoare, pentru că anul acesta se anunță a fi unul plin de vibrații pozitive și, drept urmare, vom avea toți multe porți deschise. În plus, vom fi mai echilibrați și mult mai stabili.

2019 are vibrația 3

Potrivit principiilor numerologice, anul 2019 are vibrația 3 (2+0+1+9 = 12; 1+2 = 3), iar asta înseamnă putere, comunicare, speranță dar și multă generozitate. Așa că va trebui să fim pozitivi și să profităm de orice șansă care ni se ivește, indiferent cât de mică am crede că este, pentru că nu se știe niciodată de unde vom avea rezultatele mult dorite.

Tot 2019 este anul în care orice persoană va începe să contruiască pentru viitor și va pune bazele proiectelor majore.

Cei care vor să facă carieră, vor avea mare succes în anul 2019, ba chiar vor putea să treacă într-un alt domeniu. Iar dacă veți ava parte de piedici minore, nu le băgați în seamă. La capitolul dragoste, cei care vor să-și găsească partenerul și să-și facă o familie, vor avea toate șansele.

Mai ales că 2019, fiind anul Porcului, este foarte bun pentru nunți și căsătorii. Iar cei care vor face acest pas în acest an, spun numerologii, nu se vor mai despărți niciodată. Nu în ultimul rând, numărul 3 este cel al armoniei depline, fiind considerat atât de spiritualitatea creștină cât și de cea orientală.

Felicia Iederă

Latest from Știri

Go to Top