Fii la curent!

Ce simboluri folosesc oamenii de afaceri pentru a atrage banii…

in Sfaturi by

Nu ați fost niciodată curioși să știți la ce metode recurg marii afaceriști ai lumii, pentru a atrage cât mai mulți bani? Iată despre ce este vorba. Încercați și vă veți convinge!

Puneți lângă ușa principală un tablou cu monede

Pentru a atrage bogăția, se crede că afaceriștii lumii au așezat acasă, lângă ușa principală și în birou, în partea stângă cum lucrează, un tablou cu monede. De asemena, aurul este unul dintre cele mai cunoscute simboluri pentru bogăție. De aceea, se recomandă să aveți un bol cu lingouri false din aur sau să purtați în portofel un lingou de aur adevărat sau, pur și simplu, 1 gram de aur. De asemenea, diamantele sunt cele care amplifică energia bogăției. Cumpărați un diamant, oricât de mic și țineți-l mereu în poșetă sau în torpedoul mașinii.

Adunați monedele într-un borcan

Pentru ca banii să fie atrași de dumneavoastră, toate monedele pe care le primiți rest de la magazine, strângeți-le într-un borcan. Atenție! Nu lăsați niciodată monedele, pentru că veți atrage sărăcia. Iar dacă găsiți monede pe jos, aplecați-vă să le luați. Totodată, nu trebuie să puneți poșeta sau portofelul pe jos pentru că vă vor scădea veniturile. Iar dacă primiți cadou un portofel gol, dați un ban persoanei care vi l-a dat pentru a evita să atrageți energia negativă și sărăcia.

Felicia Iederă

Loading...

Latest from Sfaturi

Go to Top