premonitii

Ce sunt, de fapt, premonițiile și cum ne influențează viața!

in Știri by

Ni se întâmplă de multe ori, ca, în urma unui fapt împlinit, a unei acțiuni finalizate într-un mod surprinzător, să spunem „știam că așa o să se întâmple”. În aceste situații, în care presentimentele “ne traduc” informații pe care în mod obișnuit, din diverse motive, nu le-am putea percepe, spunem că am avut o premoniție.

Acest fenomen, considerat încă de mulți dintre noi unul straniu, greu de explicat, marchează o anticipare a unui eveniment, fiind similară într-o oarecare măsură unui salt în timp.

Ce sunt premonițiile?

Premoniția, această formă de prezicere a viitorului, se referă la existența unor proprietăți ale creierului uman de a afla cu exactitate evenimente viitoare, mai apropiate sau mai îndepărtate în timp.

Studiile științifice care au abordat această problemă, au concluzionat că unicele particule cunoscute, capabile de astfel de salturi temporale, sunt… tahionii. Lipsiți de masă și călătorind cu viteze mai mari decât 300. 000 km / s, mai repede decât lumina însăși, tahionii fac parte dintre cele mai recente descoperiri teoretice ale fizicii. Aceste particule joacă un rol extrem de important în structura timpului, însă, în egală măsură, ei pot fi purtătorii informației.

Premoniția este considerată un fenomen extrem de personal, care aparține structurii cerebrale individuale, unice. Astfel se poate explica absența sa în cazul marii majorități. Apariția acesteia este legată de proiecția, înapoi în timp, a unui fascicul tahionic, care este receptat de unicul mecanism activ, autonom, capabil să primească acest tip de particule: creierul.

În ciuda acestor explicații științifice, descrierea unei premoniții este dificilă deoarece acestea survin în mod neașteptat, și nu pot fi controlate sau direcționate, pentru că nu există înțelegerea, cunoșterea necesară manipulării lor.

Alte teorii afirmă că premonițiile se explică foarte simplu dacă înțelegem că absolut tot ceea ne înconjoară este energie. Noi suntem energie. La fel și tot ceea ce ne înconjoară. Aceasta teorie interpretează omul ca pe o antenă care se află într-un proces continuu de trimitere și receptare de informație. Tot ceea ce gândești, spui sau faci reprezintă semnalele pe care nu încetezi niciodată să le trimiți înspre exterior. Ceea ce spun, fac sau gândesc ceilalți reprezintă semnalele care sunt trimise înspre tine în permanență.
Ține numai de tine cât de priceput ești în a interpreta vibrațiile pe care le primești. Pentru că nu ești pe deplin conștient de faptul că ești energie și că funcționezi asemenea unei antene se prea poate ca, de cele mai multe ori, să lași să treacă pe lângă tine informații valoroase.

Cert este că toate teoriile care au abordat acestă capacitate a omului de a anticipa evenimente care se vor derula în viitor, au la bază convingerea că mintea subconștientă știe, de multe ori, mai multe decât mintea noastră conștientă.

Sursa: antenasatelor.ro

Tags: