Cea mai bună rețetă de lapte de meiul canarilor

in Rețete/Sanatate by

Cu siguranță că la prima vedere, această denumire vă face să ridicați din umeri. Pentru cine nu știe, meiul canarilor este o plantă săracă în calorii, dar care conține mulți nutrienți esențiali, enzime și aminoacizi. Iată cum se prepare laptele de meiul canarilor.

Mod de preparare

Pentru obținerea acestei băuturi cu mari virtuți pentru sănătate aveți nevoie de 4 linguri cu meiul canarilor și 4 căni cu apă. Puneți meiul canarilor în apă și lăsați la înmuiat peste noapte. Dimineață, strecurați semințele și puneți-le în blender, alături de restul apei și mixați până veți obține o băutură de culoarea maronie, extrem de omogenă. Strecurați printr-un tifon și consumați o cană la micul dejun și alte două-trei căni pe parcursul zilei. 

Protejează inima

Printre multele beneficii oferite de această băutură se numără faptul că protejează inima, previne arsurile la stomac și ulcerul, reglează tranzitul intestinal, prevenind atât constipația cât și diareea. De asemenea, băutura ajută la curățarea toxinelor din corp și ajută la instarea senzației de sațietate, fiind un ajutor prețios în lupta cu kilogramele în plus. În plus, antioxidanții și enzimele conținute de meiul canarilor ajută la curățarea ficatului și la îmbunătățirea funcțiilor hepatice, accelerând metabolismul grăsimilor

Un articol de Felicia Iederă

Tags: