Cel mai corect horoscop pentru noiembrie 2018: Horoscopul Rromani!

in Horoscop by

Dacă până acum ați citit horoscopul din scoarță în scoarță, dar uneori pare că nu s-a potrivit, aveți acum ocazia să studiați cel mai corect horoscop: cel rromani.

Iată ce spune acesta despre viața zodiilor în luna noiembrie…

(Pumnal în horoscopul rromani) – Berbecii vor munci fără întrerupere

În zodiacul rromani, Berbecul sau Pumnalul va avea în această lună atât de mult de muncă încât cu greu se va putea odihni. Ar fi bine să-și împartă timpul așa cum trebuie, pentru a nu avea probleme cu sănătatea.

Plini de pasiune vor fi Taurii (Coroana în horoscopul rromani) care se pot îndrăgosti sau reîndrăgosti.

Pentru Gemeni – (Sfeșnic în horoscopul rromani) , luna noiembrie nu se anunță una ușoară din nici un punct de vedere dar, cu puțină înțelegere, totul va trece.

În această lună, Racii – (Roata în horoscopul rromani) vor trebui să aibă grijă să nu înceapă un scandal, ca urmare a unei discuții legate de o moștenire.

În schimb, Leului – (Stea în horoscopul rromani) îi va merge foarte bine așa că ar trebui să nu se mai plângă atât, pentru că nu are nici cel mai mic motiv.

La rândul său Fecioara – (Clopot în horoscopul rromani) va avea parte de o lună foarte bună, în care se va apropia de Divinitate.

Balanța – (Monedă în horoscopul rromani) va învăța că nu doar banii contează în viață

Pentru Balanță – Monedă, luna noiembrie va fi o lecție de viață. Și asta pentru că va învăța că nu doar banii aduc fericirea.

Destul de deprimați vor fi Scorpionii – (Cuțit în horoscopul rromani), deși motive reale nu au, iar Săgetătorii – (Topor în horoscopul rromani) vor face lucruri pe care nu credeau că le pot duce la bun sfârșit.

În sfârșit, Capricornii – (Potcoavă în horoscopul rromani) vor avea parte de momente liniștite, iar Vărsătorul – (Cupă în horoscopul rromani) e posibil să își schimbe locul de muncă.

Chiar dacă Peștii – (Capelă în horoscopul rromani) se vor simți abadonați de cei din jur, e doar o iluzie. Totul va reveni la normal cât se poate de repede.

Felicia Iederă