Fii la curent!

Cele mai bune 3 soții în funcție de zodie. Orice bărbat visează la așa ceva

in Horoscop by

Anumite femei sunt făcute să fie soții și se pare că ele vin din anumite semne zodiacale.

Iată care sunt aceste zodii:

Femeia din zodia Rac

Femeia Rac este intruchiparea sotiei perfecte. Barbatilor nu le lipseste nimic alaturi de ea si isi pot lua grija de la toate problemele gospodariei, caci are cine sa le rezolve.

Femeia din zodia Taur

Barbatii care isi doresc alaturi o femeie foarte inteligenta, dar si foarte sensibila trebuie sa caute una nascuta in zodia Taur. Aceasta femeie stie cum sa se imparta in mod echilibrat intre cariera si familie, este manierata, ceea ce inseamna ca nu isi va face niciodata de ras partenerul, este frumoasa si descurcareata, o buna gospodina si cu sentimente durabile, scrie obiectiv.ro.

Femeia din zodia Capricorn

La prima vedere, femeia Capricorn este rece si distanta. Barbatii care ajung sa patrunda in spatiul sau int1m vor cunoaste o femeie pasionala, rationala, inteligenta, gata mereu sa rezolve chiar si cele mai dificile probleme. Poate tine cu succes pe umerii sai o gospodarie, o afacere si copii, facandu-si in acelasi timp si familia fericita.

Pe oricare dintre cele trei ai alege-o, vei face casa buna! Acum ca ai aflat caracterizarile importante, poti purcede la vanat0are!


Loading...
Tags:

Latest from Horoscop

Go to Top