Fii la curent!

Cele mai bune rețete cu spanac pentru copii

in Rețete by

Pentru ca cei mici să nu refuze consumul de spanac, găsiți în rețetele de mai jos cel mai gustos mod de preparare al acestuia.

Spanac și piure de banane

Ingrediente: 2 căni cu banane tocate, 2 cești cu spanac proaspăt tocat, 3-4 căni cu apă.

Mod de preparare: Procesați spanacul în modul obișnuit de preparare a piureului. Adăugați banane. Se amestecă banana dulce și piureul de spanac cu o furculiță sau prin se introduce în blender.

Supă de pui cu spanac

Ingrediente: 2 cești cu pui, 2 cești cu spanac proaspăt tocat, 6-7 căni cu apă.

Mod de preparare: Faceți o supă clasică de pui, treceți-o printr-o sită să nu mai aveți vreun os. Pregătiți piureul de spanac, apoi îl adăugați în blender, împreună cu supa de pui. Evitați adăugarea de apă curată pentru a dilua consistența, deoarece este posibil să nu aibă un gust bun.

Chifteluțe de pui cu spanac

Ingrediente: ½ de piept de pui, usturoi verde, 100 g spanac fiert, 1 ou, 1 cartof mare, făina de ovăz, verdeață (mărar), sare și piper.

Mod de preparare: Fierbeți spanacul, apoi îl stoarceți bine de apă. Separat, fierbeți cartoful în coajă. Amestecați spanacul cu pieptul de pui tocat, cartoful curățat și pasat, verdeața și usturoiul. Adăugați apoi oul și făina de ovăz, astfel încât să puteți modela chifeluțele. Porniți cuptorul la o temperature medie, apoi ungeți o tavă cu ulei de măsline. Așezați chifteluțele și lăsați la cuptor în jur de 25 de minute, până observați că se rumenesc. Serviți cu sos de iaurt cu verdeață sau piure de cartofi.

Felicia Iederă

Latest from Rețete

Go to Top