Fii la curent!

Cele mai bune trucuri de gătit de la bunica pentru a vă păstra silueta

in Sfaturi by

Doamnelor, sunteți gurmande, dar în același timp nu vreți să aveți vreun kilogram în plus? Iată care sunt cele mai bune trucuri pentru gătit folosite din cele mai vechi timpuri de bunicile noastre.

Există și cartofi prăjiți, fără ulei!

Gustul ouălor prăjite este inconfundabil, dar cum facem să nu abuzăm de ulei? Folosind o metodă cu eficiență 100%. Nu trebuie decât să ungeți tigaia cu puțin ulei și unt, apoi spargeți ouăle și puneți, pe margine două linguri cu apă.

Încercați și veți vedea cât de bune pot fi! De asemenea, puteți obține cei mai buni cartofi prăjiți, fără să folosiți ulei. În acest sens, amestecați o lingură cu făină cu boia, sare, piper și puțin mujdei de usturoi și amestecați bine cu cartofii pe care-I tăiați în bucățele mici.

Puneți cartofii la cuptor într-o tigaie cu puțină apă sau supă și lăsați-I să se coacă. Vor fi cu adevărat senzaționali! Vreți să consumați o carne extrem de moale? Puneți carnea alături de marinate într-o pungă, lăsați să stea o jumătate și introduceți la cuptor.

Dacă aveți musafiri și aveți nevoie să dezghețați urgent carnea fără să folosiți microundele, puneți bucata de carne între două oale de metal, iar în cea de deasupra turnați apă clototită. Doar câteva minute durează și vă puteți apuca să o gătiți. Cum obțineți cel mai bun orez? Simplu! Punând în suăa de pilaf puțină sare dar și un vârf de cuțit de zahăr.

Felicia Iederă

Latest from Sfaturi

Go to Top