Fii la curent!

Cele mai scumpe inele de logodnă din lume…

in Știri by

O cerere în căsătorie este momentul cel mai așteptat de o doamnă sau domnișoară, iar când vine însoțită și de un inel de logodnă, atunci totul devine emoționant. Știți care sunt cele mai frumoase și scumpe inele de logodnă care au fost dăruite vreodată?

Aflați în rândurile de mai jos.

Beyonce a primit un inel de 5 milioane de dolari

Când ceri în căsătorie o vedetă precum Beyonce, trebuie să ai și un inel de logodnă pe măsură. Iar Jay Z a știut când a făcut acest pas, așa că i-a oferit frumoasei cântărețe o bijuterie cu un diamant de 18 carate, pus în valoare de alte diamante mici, montate în platină. La rândul său, Kim Kardasian, regina reality show-urilor a primit de la iubitul său un diamant perfect, de 15 carate, montat de asemenea, în platina, a cărei sumă s-a ridicat la 8 milioane de dolari.

Despre Jennifer Lopez s-ar putea spune că e în topul celor care au primit cele mai multe inele de logodnă, dar va rămâne în atenția tuturor cel pe care I l-a oferit actorul Ben Affleck, care a costat 1.200.000 de dolari. Atunci când renumitul Michael Douglas a cerut-o de soție pe frumoasa Catherine Zeta Jones nu s-a uitat la bani și pentru a-și demonstra iubirea a scos din buzunar 1.000.000 de dolari. Ce-I drept, a meritat, pentru că inelul cu 29 de diamante este o adevărată operă de artă.

Felicia Iederă

Loading...

Latest from Știri

Go to Top