Fii la curent!

Cezar Oatu s-a împăcat cu iubita lui. Artistul e convins că va avea tripleți!

in Știri by

Dupa ce s-a despartit, chiar de Dragobete, de Andreea Vilau, soarele a iesit din nou pe strada lui Cezar Oatu, care s-a impacat recent cu iubita lui, iar acum isi face planuri de viitor. Artistul spera sa devina tata, de tripleti daca s-ar putea…

Cand tocmai parea sa-si fi gasit sufletul-pereche in persoana Andreei Vilau, make-up artist, in varsta de 31 de ani, iata ca Cezar Ouatu s-a despartit de iubita lui, anul acesta, chiar de Dragobete si a si facut anuntul pe retelele de socializare, dar declaratia sa despre „drumurile separate deocamdata” a fost portita pe care Cezar a lasat-o deschisa. Si bine a facut, pentru ca, iata, Cezar si Andreea au decis sa-si mai dea o sansa si sunt din nou impreuna, relateaza viva.ro.

„Sunt pregatit mai mult ca niciodata”

Artistul a realizat ca, pana la urma, tot ce conteaza e dragostea si ca isi doreste ca el si Andreea sa depaseasca impreuna toate momentele dificile:

„Eu sunt foarte gelos pentru ca este inconjurata de foarte multe domnisoare frumoase, nu… glumesc. Cred ca asta ne-a unit si ne-a legat, fara nicio chestie falsa sau.. si ea este in zona artei. Eu numesc arta, ceea ce face ea este arta, nu este doar un job de rutina si ceea ce face ea are o responsabilitate extrem de frumoasa. Sa infrumuseteze tot ce inseamna genul frumos pentru ca pana acum, ca barbat, am fost singurul machiat de ea si cred ca faptul ca ea ma intelege, imi intelege meseria si eu la fel.

Nu vreau sa para o chestie poetica, dar chiar ma reoglindesc de multe ori in ea, in sufletul ei… Imi este foarte bun prieten, complice si ne intelegem. Asta e important, sa reusim sa depasim anumite momente si sa iasa la liman ce e mai important, adica dragostea care este importanta’, a spus Cezar Ouatu la Antena Stars.

„Eu am zis la un moment dat ca, pana la 40 de ani, nu am copii, dar cred ca am samanta buna si voi face tripleti. Nu stiu ce sa zic… Stii cum e, ce vrea si Dumnezeu, dar ce ne dorim si noi. Daca avem un sufletel, e cel mai important, si ea este pregatita, si eu sunt pregatit mai mult ca niciodata sa imi asum o familie si din tot sufletul iti spun ca imi doresc cu adevarat o familie (…)’, a mai declarat artistul.

Noroc in cariera, dar nu si in dragoste… Pana acum

Cezar Ouatu a cunoscut succesul in viata profesionala, insa, in contrapartida, norocul nu l-a insotit si in cea personala… Pe scurt, faimosul contratenor nu prea a avut noroc in dragoste si, tocmai cand parea sa se fi spart ghinionul, a mai intervenit o ruptura…

In ultimii ani, artistul in varsta de 39 de ani a avut trei relatii de lunga durata cu persoane cunoscute in lumea mondena, dar niciuna nu s-a materializat. Cezar Oatu i-a declarat iubirea sa si sopranei Angela Gheorghiu, insa fara succes, si si-a cerut una dintre iubite, pe Andreea Petrila, de sotie in timpul emisiunii Te cunosc de undeva, cu inel, in genunchi si tot tacamul, insa la scurt timp s-a rupt lantul de iubire… Sa speram ca, de data aceasta, alaturi de Andreea Vilau, isi va gasi fericirea, chiar daca se spune ca ciorba reincalzita nu e buna…

Tags:

Latest from Știri

Go to Top