Fii la curent!

Cezar Ouatu a dezvăluit când se însoară cu Andreea Vilău. Cum își doresc să fie nunta

in Știri by

Cezar Ouatu si Andreea Vilau sunt din nou pe drumul cel bun. Dupa ce s-au despartit o vreme la inceputul acestui an, artistul si iubita lui s-au impacat si sunt pregatiti sa faca pasul cel mare. Iata cand va avea loc nunta!

Anul acesta, in februarie, Cezar Ouatu a luat pe toata lumea prin surprindere cand a anuntat ca el si iubita lui Andreea Vilau, nu mai formeaza un cuplu… Dar iata ca, in cele din urma, chimia care i-a unit i-a adus din nou impreuna, iar acum sunt mai fericiti ca niciodata si gata sa se casatoreasca, scrie viva.ro.

Invitat la Star Matinal, artistul a vorbit, printre altele, despre planurile de nunta, despre care spune ca nu au stabilit-o deocamdata, dar ca aceasta se va petrece mai mult ca sigur la anul. singurul lucru in privinta caruia nu au cazut inca de acord el si Andreea este genul de nunta pe care-l vor face.

Si-a cerut iubita de sotie de trei ori!

Cezar Ouatu a recunoscut ca, pe de o parte, lui i-ar placea sa faca o nunta traditionala, care sa contina si o parte cu taraf, lautari si, de ce nu?, manelisti, pe care spune ca ii apreciaza pentru faptul ca interpreteaza live, dar si pentru calitatile lor vocale. In schimb, Andreea Vilau si-ar dori o nunta glam, undeva pe plaja, intr-un loc exotic, asadar inca se negociaza.

Vom fi noi doi si atat (rade). Inca suntem in tratative. As face o chestie mix, si traditionala, as aduce taraf, as face si cateva instrumentale populare, manelisti. Pe de alta parte, ne-am dori si ceva pe o plaja, retras. Nu in Romania. Amandoi luam deciziile. Exista o chimie. Uneori eu sunt perfectionist si asta poate teroriza celalalt om. Ea e mai boema, artista”, a declarat Cezar Ouatu la Star Matinal, care nu a uitat sa mentioneze ca, pana sa accepte cererea in casatorie, si-a cerut iubita de trei ori de sotie.

Loading...
Tags:

Latest from Știri

Go to Top