Fii la curent!

Cine e fratele Simonei Halep? Nicolae a urmat și el o carieră în tenis, dar a renunțat. Uite ce familie frumoasă are

in Știri by

Simona Halep a aparut la Wimbledon alaturi de toata familia ei si de antrenori. S-a remarcat imediat fratele ei care a fost alaturi de ea. Nicolae nu apare in lumina reflectoarelor, dar are si el o poveste impresionanta de viata.

Nicolae Halep a fost primul din familia care a tinut racheta de tenis in mana. De la el s-a inspirat Simona care astazi a ajuns campioana. Pe la doar 4-5 ani, Simona mergea cu mama ei, Tania, sa-si ia fratele de la antrenamentele saptamanale la tenis. Orele petrecute pe bancuta, uitandu-se la fratele sau cum joaca tenis, au facut-o pe Simona sa-si doreasca sa intre si ea pe teren. Ceea ce s-a si intamplat, pe la varsta de patru ani si jumatate, scrie viva.ro.

Intre timp, Nicolae, fratele Simonei Halep, a renuntat la antrenamentele la tenis si i-a facut loc surorii sale mai mici.

Nicolae administreaza acum toate afacerile pe care sportiva le are pe litoralul romanesc.

Nicolae este insurat si are deja o fetita, dupa care Simona Halep este topita. Aceasta poarta numele de Tania, luandu-i numele bunicii sale paterne, asa cum se obisnuieste la aromani. Cat despre sotia lui Nicolae, Luminita a intrat cu acte in familia Halep in anul 2017. Mai mica cu doar un an decat Simona Halep, Luminita si sportiva au o relatie nemaipomenita.

Simona Halep si-a cumparat o casa de lux in Bucuresti. Cu cine este vecina jucatoarea de tenis

Casa cea noua a Simonei Halep este situata intr-o zona de lux a Bucurestiului, langa Herestrau. Jucatoarea de tenis este aproape si de Stejarii, clubul lui Ion Tiriac unde se mai antreneaza intre turnee. ‘Halep e vecina cu mine. Si-a cumparat o casa in Bucuresti in cartier unde aveam si eu. Sta la doua case distanta de mine. Ii doresc multa sanatate pentru ca face cinste neamului romanesc’, a declarat Dragomir.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top