Fii la curent!

Cine este soția lui Roger Federer? Femeia care îl susține de fiecare dată!

in Știri by

Este unul dintre cei mai talentati jucatori de tenis si aproape ca nu exista persoana care sa nu fi auzit de el sau de performantele pe care le-a obtinut pe terenul de tenis. Daca pe el il cunoaste o lume intreaga, putini sunt cei care stiu cine este sotia lui Roger Federer.

Roger Federer a reusit sa isi construiasca un nume important in lumea sportului alb, devenind unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din lume. A fost locul 1 in clasamentul ATP timp de 310 saptamani, stabilind un adevarat record, iar multi spun ca succesul sau se datoreaza si femeii care il sustine de fiecare data, scrie avantaje.ro.

Cine este sotia lui Roger Federer?

Prezenta mai tot timpul la meciurile lui de tenis, sotia lui Roger Federer este cea care il sustine din tribuna si se ingrijoreaza de fiecare data cand rezultatul nu este in favoarea partenerului ei de viata. Nu de putine ori s-a intamplat ca paparazzi sa o surprinda pe Mirka Federer trista sau ingandurata, traind la maxima intensitate fiecare punct al meciului.

Mirka Federer a devenit sotia cunoscutului tenismen in anul 2009, insa cei doi s-au cunoscut in anul 2000, la Jocurile Olimpice. Mirka Federer a jucat si ea tenis, ajungand pe locul 76 in clasamentul WTA. Ulterior, din cauza unei accidentari puternice, Mirka Federer a decis sa se retraga, putand fi vazuta doar la meciurile sotului ei.

Roger si Mirka Federer formeaza unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi sunt parintii a doua perechi de gemeni, doua fete si doi baieti. Intr-un interviu mai vechi, Roger Federer spunea ca ii este aproape imposibil sa stea departe de sotia sa.

“Refuz sa dorm fara sotia mea. Mereu am vrut sa facem copii, dar visul meu a fost intotdeauna sa o am langa mine, nu sa dormim in alte camere. Prefer sa-i aud pe copii plangand, decat sa stau departe de ea. (…) Singurele lucruri de care sunt atasat sunt sotia, copiii mei si prietenii mei. Tenisul? E excelent. Daca inving, e fantastic. Daca pierd, e bine si asa.”, a spus Roger Federer.

Loading...
Tags:

Latest from Știri

Go to Top