Fii la curent!

Citește în fiecare sâmbătă Rugăciunea ce te ajută să reușești tot ce îți dorești

in religie by

Problemele par că te copleșesc și pare că ai intrat într-un cerc vicios din care nu mai poți scăpa? Nu te gândi că nu mai ai nici o portiță, pentru că Dumnezeu când închide o ușă, deschide una pe care îți este destinat să intri.

Iată ce rugăciune puternică trebuie să citești pentru a reuși în tot ce îți dorești.

“O, Dumnezeule Mare, mântuieşte-mă pe mine de toate relele!

O, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor sfinţilor. Tu, care ajuţi şi sprijini toate lucrările, ajută-mă şi sprijină-mă în toate nevoile! Scapă-mă de toate primejdiile, de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi! Și dă-mi reușită în toate!

În numele Tatălui care a creeat lumea, în numele Fiului care a răscumparat-o, în numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârşire.

Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine (se rostește numele de botez)!

Binecuvântarea Domnului Isus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine (se rostește numele de botez)!

Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine (se rostește numele de botez)!

Doamne, Dumnezeule, miluiește-mă pe mine!

La tine, Preabunule Doamne, alerg şi mă rog: vino grabnic şi mă mântuie cu puterea Ta, cu mila Ta, precum ai mântuit şi pe Petru cel ce venea pe apă; întinde-mi mâna ca şi lui şi mai presus Doamne dă-mi sănătate, reușită şi……….(se spune o singură dorinţă).

Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste duşmanii mei cunoscuţi… (se spune numele) şi necunoscuţi şi indreaptă-i cu gânduri bune spre mine şi spre toţi ai casei mele.

Tu Doamne, doreşti ca omul să trăiască în unire şi dragoste pe pământ. Fă-i şi pe cei ce mă asupr3sc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, ma desconsideră, să cunoască milostivirea Ta şi luminează-le Tu, Doamne, inima lor şi fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată şi ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greşesc noua.

Amin!”.

Felicia Iederă

Latest from religie

Go to Top