Fii la curent!

Citește zilnic Rugăciunea de Mulțumire lui Dumnezeu pentru binefacerile primite

in religie by

Ai avut probleme și mari dureri în suflet, dar Dumnezeu ți-a ajutat și le-ai rezolvat pe toate? Mulțumește-i din tot sufletul și din toată inima ta și vei vedea că vei primi și mai multe.

Iată ce rugăciune trebuie să rostești pentru binefacerile primite de la Dumnezeu.

Se citște în orice moment al zilei:

“Doamne, Iisuse Hristoase, Dum¬ne¬zeul nostru, Dumnezeule a toată milostivirea și îndurarea, Care ai nemăsurată milă, nespusă și neajunsă iubire de oameni, căzând acum către a Ta slavă, aduc Ție mulțumire pentru binefacerile de care m-ai învrednicit pe mine nevrednicul robul Tău.

Te slăvesc, Te laud și Te cânt ca pe un Domn, Stăpân și făcător de bine. Și iarăși căzând înaintea Ta, îți mulțumesc și cu smerenie mă rog nemăsuratei și negrăitei Tale milostiviri, ca și de acum înainte să-mi dăruiești faceri de bine, ca să sporesc în dragostea de Tine și de aproapele meu.

Izbăvește-mă de tot răul și necazul. Dăruiește-mi liniște. Și mă învrednicește ca în toate zilele vieții mele totdeauna mulțumire să-Ți aduc și să grăiesc și să cânt cele preabune Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin”.

Felicia Iederă

Loading...

Latest from religie

Rugaciunea de miercuri

Rugaciunea de miercuri

Rugaciunea de miercuri Doamne Atotputernice și Atotindurate! Îmi aduc aminte că Te-ai
Go to Top