Fii la curent!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în instanță pentru custodia copiilor și pentru bunurile comune. Soțul ei are o avere impresionantă!

in Știri by

Acum o luna de zile, Claudia Patrascanu a devenit subiect de prima pagina in momentul in care a anuntat ca divorteaza. Si mai socant decat despartirea in sine a fost faptul motivul despartirii… Acum, Claudia Patrascanu si Gabi Badalau se lupta in instanta pentru custodia copiilor, dar si pentru bunurile comune.

Avea o familie frumoasa, iar ea si Gabi Badalau aveau o familie de invidiat. Asta doar aparent, pentru ca, de fapt, Claudia Patrascanu traia o drama, despre care a indraznit in cele din urma sa vorbeasca, in momentul in care a decis sa se desparta de sotul ei, scrie viva.ro.

„Dupa atata umilinta, 4buz emotional, infidelitati, lipsa de langa cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunt! Renunt la viata falsa si trista pe care am indurat-o intr-un an, cat intr-o suta! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curati si sinceri oameni din viata mea (copiii mei)! Veti creste cu iubire si liniste…… restul nu conteaza! Atata timp cat Dumnezeu ne da sanatate, le putem face pe toate! M-ati intrebat luni la rand de ce nu mai postez cu «sotul»……. si-a vandut sufletul pentru nimic si nu i-a pasat de nimeni si nimic, doar de cruzime!”, a scris Claudia Patrascanu.

Claudia Patrascanu s-a mutat la Constanta

La zece zile dupa ce a anuntat public ca se desparte de sotul ei, Claudia Patrascanu i-a intentat proces lui Gabi Badalau, fiul ministrului Economiei, Niculae Badalau. Artista a cerut custodia celor doi fii ai lor, dar si partajarea bunurilor comune. din pacate, cei doi soti nu au reusit sa se inteleaga amiabil si sa divorteze rapid la notar, dar asta este de inteles, deoarece sunt doi copii la mijloc (Gabriel Mihail – 4 ani si 10 luni, si Nicolas – 2 ani si 8 luni), dar si multi bani, pentru ca averea lui Gabi Badalau este estimata la peste 50 de milioane de euro.

Evident, Claudia a parasit casa somptuoasa din Bolintin Vale unde locuia alaturi de sotul ei si s-a mutat, impreuna cu cei doi copii, la Constanta, unde locuieste impreuna la mama si la fratele ei, cel putin pana se va incheia divortul, care se anunta a fi unul de durata.

Latest from Știri

Go to Top