Fii la curent!

Codul bunelor maniere… La telefon!

in Sfaturi by

În era vitezei în care trăim, toată lumea vorbește la telefon. Dar oare câtă lume știe că există și un cod al bunelor maniere la telefon? Iată care sunt acestea.

Nu răspundeți foarte târziu la telefon

Potrivit codului bunelor maniere, nu e politicos să răspundem seara foarte târziu la telefon. De asemenea, când îi sună telefonul, cel căutat trebuie să răspundă cel târziu după al cincilea apel. De asemenea, apelantul nu trebuie să lase telefonul să sună de mai mult de cinci ori. Este foarte important ca atunci când răspundem la telefon chiar, dacă suntem ocupați, să nu îi spunem celui de la fir să ne spună repede ce problemă are. Dacă nu vă puteți întrerupe de la treabă, mai bine nu răspundeți și sunați mai târziu.

Nu faceți invitații folosind telefonul

Tot codul bunelor maniere ne învață să nu facem invitații pentru diverse evenimente la telefon. În plus, în cazul unui deces, niciodată nu transmiteți condoleanțe familiei îndurerate prin telefon, pentru că este, de asemenea, nepoliticos. Nu uitați, totodată, că nu trebuie să țipați când purtați o convorbire telefonică, ci să vorbiți calm.

Felicia Iederă

Latest from Sfaturi

Go to Top