Fii la curent!

Combină ulei de rozmarin cu ulei de esențial de lămâie și părul nu mai cade niciodată!

in Sanatate by

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de faptul că le cade părul și orice șampon ar încerca, au cel mult rezultate pe loc, apoi problema reapare.

De ce să dați banii pe tot felul de lucruri care nu vă sunt de folos? Acum aveți la îndemână două uleiuri 100% naturale, cu ajutorul cărora părul va deveni uimitor de frumos, fără să cadă nici măcar un fir: uleiul de lămâie și uleiul de rozmarin.

Vitamina E, prietenul de nădejde

Uitați de tratamentele scumpe și fără nici un fel de efect și optați pentru remediul minune care vă scapă definitiv de mătreață. Pentru a prepara acest produs aveți nevoie de doar trei ingrediente, cu adevărat spectaculoase: uleiul esențial de rozmarin, uleiul esențial de lămâie și vitamina E. Rețeta este următoarea: amestecați într-un șampon cu pH neutru 10 picături de ulei esențial de rozmarin, 10 picături de ulei esențial de lămâie, 2 capsule cu vitamina E, remarcabilă pentru faptul că îmbunătățește circulația sângelui.

Preparatul trebuie să aibă la final o textură uniform. Aveți acum la dispoziție cel mai puternic șampon contra căderii părului. Udați părul ca de obicei și masați foarte bine atât scalpul cât și restul părului, timp de un sfert de oră, apoi mai lăsați să acționeze încă zece minute. Ulterior, clătiți cu apă caldă, dar nu fierbinte. În scurt timp, veți vedea și primele rezultate, care sunt de-a dreptul uimitoare. Pentru efect maxim, acest produs trebuie folosit de trei ori pe săptămână.

Felicia Iederă

Latest from Sanatate

Go to Top