Fii la curent!

Cu ce zodii e compatibil Berbecul

in Horoscop by

Berbecii sunt pionierii printre toate semnele. Ii place sa preia conducerea in orice fac. Planeta lor dominanta este Marte, ceea ce ii face sa iasa in evidenta, sa fie hotarati si sa vibreze cu energie.In mod natural, compatibilitatea Berbecului este destul de buna cu cele mai multe semne.Unul dintre dezavantajele din graficul de compatibilitate al Berbecului este ca sunt foarte nerabdatori, dar din fericire ei iarta si uita cu usurinta.

Berbecul este cel mai compatibil cu: Gemeni, Sagetator si Leu.

In ceea ce priveste compatibilitatea Berbecului , acest semn este cel mai compatibil cu Gemenii, Sagetatorul si Leul. Compatibilitatea nativilor cu Berbec va fi dinamica si plina de energie. Nu va exista niciodata un moment plictisitor in relatia lor, conform celor mai bune compatibilitati ale Berbecului. Berbecul si Gemenii , ambii cunoscuti pentru incredere reciproca si dorinta de cunoastere profu-nda, vor face casa, scrie wawlist.com.

Compatibilitatea Berbecului cu Sagetatorul, care este un alt pasionat, in care energiile inalte ale ambelor semne se intalnesc si ambele semne pot intra intr-un r4zboi cu privire la semnul care este mai energic. Sunt garantate distractii, descoperiri si noi descoperiri.

Berbecul este cel mai putin incompatibil cu: Fecioara,Capricornul si Taurul.

Compatibilitatea Berbecului are cel putin urmatoarele semne: Fecioara, Capricornul si Taurul. Compatibilitatea cu Fecioara nu este atat de buna, pentru ca ei amandoi doresc intotdeauna sa conduca, in timp ce nativii Fecioara sunt obsedati de a gasi defecte si critici, pe care berbecul nu le prea intelege. Aceasta relatie a Fecioarei Berbec poate functiona numai daca ambii sunt rabdatori si doresc sa lucreze la ea.

Compatibilitatea Berbecului este cea mai slaba cu Capricornul, deoarece nu este un meci foarte bun pentru ei. Ambii au calitati de conducere si confl1ctele apar din orice. Potrivit compatibilitatii zodiacului Berbec, ei nu se potrivesc nici la bani, pentru ca nativii Berbecului tind sa arunce banii pe orice, iar nativul Capricorn tinde sa fie strangaret.

Nici compatibilitatea cu Taurul, nu este una foarte buna, deoarece o relatie intre ei doi este foarte fragila si usor de rupt in orice moment.

Latest from Horoscop

Go to Top