Fii la curent!

Cu ce zodii sunt compatibili Gemenii?

in Horoscop by

Nativul Gemeni are o natura versatila.Intotdeauna comunicatori buni, flexibili si cu o curiozitate greu de satisfacut pentru a invata lucruri noi, nativul Gemeni este, de asemenea, plin de energie si distractie.

Gemenii sunt cei mai compatibili cu: Balanta, Varsator, Berbec

Studiile privind compatibilitatea spun ca Balanta este un semn cu care nativii Gemeni s-ar intelege foarte bine. Cele doua semne impartasesc multe trasaturi, cum ar fi iubirea pentru discutii intelectuale, socializare, precum si dragostea lor pentru arta, cultura si distractie, scrie wawlist.com.

Compatibilitatea optima a Gemenilor sugereaza ca Varsatorul este un alt semn cu care Gemenii se intelege foarte bine.Aceasta este o pereche care poate arunca multe surprize placute, pe masura ce amandoua se dezvolta si se schimba.Varsatoii si Gemenii vor imparti nu numai o mare prietenie, ci si o mare chimie, astfel incat relatia lor, va dura mult timp.

Un alt semn zodiacal cu care nativii Gemeni sunt susceptibili de a fi foarte compatibili este Berbecul, conform horoscopului de compatibilitate.Ambii au o iubire profu-nda a invatamantului superior si se vor completa reciproc.

Gemenii sunt cel mai putin compatibili cu: Pesti, Fecioara, Scorpion.

Pestii sunt un semn al zodiacului cu care nativul Gemeni este intotdeauna in contradictie.Gemini sunt cu totul prea iubitori de dragoste si extrovertiti pentru nativii Pesti, care se imbogatesc mereu. Este o posibilitate foarte limitata ca cei doi sa aiba vreodata o relatie de lunga durata.

Fecioara este un alt semn care se deosebeste foarte mult de Gemeni, mai ales din punct de vedere mental.Ei vad abordarea meticuloasa a nativului Fecioara ca fiind foarte plictisitoare.Iar atunci cand Fecioara incepe sa devina critica, nativul Gemeni nu vede alta alternativa decat sa zboare.

Un alt semn cu care nu este compatibi nativul Gemeni este Scorpionul.Tendinta nativilor Scorpionului de a fi egoisti si dragostea lor pentru confidentialitate este contrara nevoii nativilor Gemeni de a-si concentra energiile spre exterior.

Latest from Horoscop

Go to Top