Fii la curent!

Cum arată acum vestitul Ionică din Liceenii

in Știri by

Chiar dacă au trecut mai bine de 30 de ani de când a făcut furori în filmul Liceenii, Ionică e și acum la fel de iubit și încă mai e strigat pe stradă cu acest nume. Dar ce face actorul Mihai Constantin, cel care a dat viață personajului Ionică?

Este actor al Teatrului Bulandra

Îndrăgostit iremediabil de meseria sa, actorul Mihai Constantin este acum angajatul Teatrului Bulandra, iar prestația sa din fiecare spectacol este răsplătită cu ropote de aplauze. Și chiar dacă la 54 de ani s-a mai schimbat puțin, făcându-și apariția câteva kilograme în plus, Ionică a rămas la fel de plin de simțul umorului.

Printre rolurile memorabile pe care le-a făcut actorul de-a lugul vremii se numără „A treia ţeapă“ de Marin Sorescu, „Hamlet“, „Regele Lear“, „Poveste de iarnă“ de W. Shakespeare, „Petru“, de Vlad Zografi, „Black & White“, de Keith Waterhouse şi Willis Hall, „Antigona“ de Sofocle, „Trei surori“, de Cehov sau „Oblomov“, de Goncearov. Era de așteptat ca și fiul său, Matei să-și moștenească tatăl, așa că acesta va prelua ștafeta de la Mihai Constantin, mai ales că acum este student la teatru. Și, pentru că nimic nu e întâmplător pe lumea asta, acesta împarte TNB-ului cu Radu Ștefan, fiul lui Bănică Junior.

Felicia Iederă

Latest from Știri

Go to Top