Fii la curent!

Cum arată Cornelia Catanga după ce a slăbit 27 de kilograme

in Știri by

Cornelia Catanga, una dintre emblemele muzicii lautaresti, trece printr-o perioada frumoasa a vietii. Fiul ei, Alexandru, a atins succesul, urmeaza sa se casatoreasca si isi iubeste nora nespus.

Cu toate acestea, inainte ca lucrurile sa se aseze, familia artistei a trebuit sa indure un dor nemarginit fata de Alexandru, care a fost plecat o luna si jumatate in America, la cea care ii va deveni sotie.

Cornelia Catanga s-a transformat dupa ce a slabit 27 de kilograme din cauza dorului de fiul ei

Asadar, din cauza acestei suparari, a slabit fara sa-si doreasca 27 de kilograme. Cantareata a vorbit despre perioada dificila pe care a traversat-o, dar si despre viitoarea nora, Alina, pentru click.ro.

„Am slabit 27 de kilograme in doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am tinut nici o dieta anume, totul este din cauza stresului si a supararii ca fiul meu a plecat o luna si jumatate in America, la viitoarea lui sotie.

I-am zis ca daca nu se intoarce in timpul astanu o sa ma mai gaseasca”, a dezvaluit Cornelia Catanga.

De asemenea, vedeta a dezvaluit si ca ziua cea mare pentru fiul lor va avea loc in cateva luni.

„O sa vina si ziua cand o sa se insoare.

O sa imi fac rochia de soacra mare la atelierul designerului Sonia Trifan. Imi doresc o tinuta cat mai simpla. Vreau sa arat bine asa ca nu sunt zgarcita cand vine vorba despre bani, sunt dispusa sa dau chiar si 1.500-2.000 de euro.

Latest from Știri

Go to Top